Manisa'da 1 Okul Servisi Şarampole Düştü: 5'i Öğrenci 6 Yaralı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Manisa'da 1 Okul Servisi Şarampole Düştü: 5'i Öğrenci 6 Yaralı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde servis minibüsünün şarampole düştüğü kazada şoför ile 5 öğrenci yaralandı.

Son Dakika 24 Ekim 2022 19:17 0
Manisa'da 1 Okul Servisi Şarampole Düştü: 5'i Öğrenci 6 Yaralı

Son dakika gelişmesi... Manisa'nın Alaşehir ilçesinde servis minibüsünün şarampole düştüğü kazada şoför ile 5 öğrenci yaralandı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana gelen kazada 55 yaşındaki servis şoförü Mehmet Uysal idaresindeki servis aracının önündeki aracın Alaşehir - Sarıgol kara yolunda ani bir şekilde durması üzerine Mehmet Uysal kaza yapmamak için ani ve sert bir frenle aracı durdurmaya çalıştı. Ancak bu esnada direksiyon hakimiyetini ve araç kontrolünü kaybeden Mehmet Uysal tekrar kontrolü alamadı ve servis aracı 5 metre yükseklikten yol kenarındaki üzüm bağına düştü

ŞOFÖR VE 5 ÖĞRENCİ YARALANDI

Kazada, ön kısmı bağdaki asmalara çarparak duran minibüsün şoförü Uysal ile taşıdığı 14 öğrenciden Zehra Çakmak (6), Zeynep Çakmak (9), Berat Kayaslan (7), İbrahim Kayaslan (9) ve Kerim Saka (9) yaralandı. Diğer 9 öğrenci ise kazayı yara almadan atlattı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan öğrenciler ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumunun iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç