Manisa Salihli'de korkunç olay: Eski eşi, annesi ve kardeşini öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Manisa Salihli'de korkunç olay: Eski eşi, annesi ve kardeşini öldürdü

Manisa'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde Salihli'de bir kişi eski eşi, onun annesi ve kardeşini feci şekilde öldürdü.

3.Sayfa 27 Mayıs 2024 0
Manisa Salihli'de korkunç olay: Eski eşi, annesi ve kardeşini öldürdü

Manisa Salihli'de korkunç bir olay meydana geldi: 3 ölü.

Manisa'nın Salihli İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. gElen haberde önceki akşam saat 19.30 sularında Sağlık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde bulunan bir apartmanda feci olay yaşandı. İddialara göre bir kişi, eski eşi Nagihan Can'ın annesiş ile birlikte yaşadığı eve geldi.

Aytunç Ç adlı kişi bu eve geldi ve eski eşi ile konuşmak istedi. Konuşma kısa sürede büyüdü ve ikili arasında kavga başladı. Başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve Aytunç Ç. adlı cani, yanında getirdiği bıçağını çıkarıp eski eşine saldırdı.

Eski eşini defalarca bıçaklayan saldırgan, araya girmeye çalışan kadının kardeşi İbrahim ile annesi Fatma Can'a da saldırdı ve onları da bıçakladı.

Saldırı sonrası evden kaçmaya çalışan Fatma Can'a koşarak yetişen cani, onu defalarca bıçakladı ve olay yerinden kaçarak gitti.

Sesleri, çığlıkları duyan vatandaşlar durumu hemen sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, kanlar içinde yerde yatan 3 kişiye müdahale etti. İlk müdahalede Fatma Can'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Nagihan ile İbrahim Can'ın ise ağır yaralı oldukları tespit edildi. İlk müdahale sonrası hastaneye kaldırılan bu kişiler de yapılan tüm müdahaleler sonrası kurtarılamadı.

Bölgeye gelen polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı ve Aytunç Ç adlı saldırgan, suç aleti ile birlikte kısa süre içinde kıskıvrak yakalanıp gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç