Maliye Bakanlığı memurları, sınav mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Maliye Bakanlığı memurları, sınav mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde çalışan memurlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. İşte talepleri.

Çalışma Hayatı 15 Mart 2023 11:46 0
Maliye Bakanlığı memurları, sınav mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor

Maliye Bakanlığı memurları mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

Maliye Bakanlığı bünyesinde çalışmakta olan memurlar, Finans7.com'a gönderdikleri mesajda mağduriyetleri olduğunu ve yeni torba yasada yer almak istediklerini, mağduriyetlerinin çözülmesi gerektiğini söyledi. Finans7'ye gönderilen mesajda memurlar, mağduriyetlerini şu şekilde ifade etti:

"Biz maliye memurlarıyız. 11 yıl sonra iki defa sınav açıldı. Fakat kurum içi sınavın 75 olmasından dolayı kazanamayan şehit gazi ve depremzede arkadaşlarımız çoğunlukta.
 Toplamda giderde 2500 kadro açıldı. 1903 kişi kazandı.
 Gelirde de 2500 kadro yani toplam 5bin kadro açıldı. Kurum içi sınavında müdür müdür yardımcılarının sınav barajı 60 iken bizim baraj 75.
 Geriye kalan 2bin kişinin açılan kadro sayısı kadar mülakata çağırılmak istiyoruz. Ama sesimizi birilerine duyuranıyoruz. Bizler uzman olmaz için emek verdik. Torba yasaya bizimde girmemiz gerek. Başka şansımız yok. Saygılarımla

2 sınav yapıldı başaramadık
3. Sınavda açılabilir 

Biz maliye bakanlığını'nın kurum içi uzmanlık sınavının 75 barajına takılan sınırda kalan maliye memurlarıyız .açılan 2500  uzmanlık kadrosu açıldı .1903 kişi kazandı.kalan kadro sınırda kalan74,73,72 gibi aşağıya doğru çekilerek kadro verilsin talebimiz"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç