Malatya Turgut Özal Üniversitesi mülakatsız personel alımı yapacak: Şoför, işçi, temizlik, güvenlik ve sağlıkçı...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Malatya Turgut Özal Üniversitesi mülakatsız personel alımı yapacak: Şoför, işçi, temizlik, güvenlik ve sağlıkçı...

Malatya Turgut Özal Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan personel alımı ilanının başvuru detayları yazımızda.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi mülakatsız personel alımı yapacak: Şoför, işçi, temizlik, güvenlik ve sağlıkçı...

Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel alımı yapacak.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında birçok kadroda istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacağına yer verildi.

Büro personeli, bahçe bakım personeli, destek personeli, temizlik personeli, boya badana inşaat alçı dekorasyonu personeli, şoför, hemşire, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, tekniker ve programcı kadrolarına yapılacak kamu personeli alımında başvurular bugün başladı. KPSS puanı ile yapılacak alımın detayları finans7.com'da.

KİMLER İLANA BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

-Türk Vatandaşı olmak,

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

-Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

-Erkek Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların müracaatlarını aşağıdaki linkte yer alan belgelerle birlikte 15 gün içinde üniversiteye şahsen yapması gerekmektedir. İlan metni ve başvuru evrakları için TIKLAYIN

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Teknoloji çağında Şahsen nedir ya.. Acaba tipini beğenmediklerini eleyecekler mi