Malatya Turgut Özal Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başvurusu için son saatler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Malatya Turgut Özal Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başvurusu için son saatler

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından yayınlanan duyuruda sözleşmeli personel alımı için son saatlere girildiğine yer verildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başvurusu için son saatler

Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin son dakika açıklamasında 54 sözleşmeli kamu personel alımı başvurusunda sona gelindiğine yer verildi. İlana başvuru yapacak adayların elini çabuk tutması gerektiğine yer verildi. Peki başvuru şartları nedir? Başvuru nasıl yapılacak?

KADROLAR BELLİ OLDU

Üniversite bünyesindeki birimlerde çalıştırmak üzere yapılan personel alımı ilanına baktığımızda işe alınacak personellerin büro personeli, bahçe bakım personeli, temizlik görevlisi, aşçı,  inşaat boyacısı/boyacı, alçı sıvauygulayıcısı, fayans, seramik ve karo döşemecisi, (Seyis, Nalbant, şoför, mühendis, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme sıhhi tesisat teknisyeni, n Elektrik-Elektronik Teknolojileri teknisyeni,  Bilişim Teknolojileri teknisyeni,  Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Ahşap Teknolojisi teknisyeni, Bilgisayar Programcılığı, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi veya Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama teknikeri, makine teknikeri, programcı kadrolarında istihdam edileceği görülüyor.

60 KPSS ile mülakatsız şekilde yapılacak kamu personel alımında başvurular 19 Şubat 2024 tarihinde başlamıştı. Başvurusunu yapmak isteyenlerin 4 Mart 2024 tarihine kadar müracaatını yapması gerekmektedir. 

Adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmetedir. İlgili kadronun gerektirdiği bölümlerden mezun olunması gerekmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Adayların (https://personel.ozal.edu.tr/) adresinden alacağı başvuru formu ile müracaatlarını, 4 Mart mesai bitimine kadar aşağıdaki linkte yer alan evraklarla birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen yapması gerekmektedir.

Başvuru evrakları ve kılavuzuna gitmek için TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç