Malatya Darende'de feci trafik kazası oldu: Ortalık savaş alanına döndü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Malatya Darende'de feci trafik kazası oldu: Ortalık savaş alanına döndü

Malatya Darende'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde Darende'de feci bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi.

3.Sayfa 14 Nisan 2024 17:04 0
Malatya Darende'de feci trafik kazası oldu: Ortalık savaş alanına döndü

Malatya Darende'den son dakika haberi: Feci kaza oldu.

Malatya Darende'den bir son dakika haberi geldi. Gelen feci trafik kazası haberinde şahin model bir aracın lüks bir otomobile çarptığı öğrenildi. Yaşanan feci kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Ortalığın savaş alanına döndüğü feci trafik kazasında 3 kişinin ağır yaralandığı öğrenildi. 3'ü ağır toplamda 8 yaralı hemen bölgede yapılan ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kazayı bölgede görev vatandaş yaptığı açıklamada, "Darende de feci kaza gördüm az önce şahin bmwye çarpmış şahinin üstü yok tıraşlanmış resmen Allah görünmez belalardan bizi korusun çok feci olmuş" dedi.

2 KİŞİ SIKIŞTIĞI YERDEN ÇIKARILDI

Feci trafik kazasında 2 kişinin araçta sıkıştığı, bölgeye gelen ekippler tarafından güçlükle çıkarılarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ

Öğle saatlerinde Malatya-Kayseri karayolu Nadir Mahallesi mevkiinden Kayseri istikametine seyir halinde olan C.A. (48) yönetimindeki 06 DTB 449 plakalı otomobil karşı şeride geçerek B.Y. (25) idaresindeki 44 DZ 542 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada araç sürücülerinden Batuhan Yılkınç olay yerinde hayatını kaybederken, M.T.B. (20), Hacer Bozkurt (42), H.T.B. (16), C.A. (11), G.A. (46), R.A. (19) ve C.A. (48) yaralandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç