Mairead McGuinness Türkiye'ye Geliyor: Gündemde Yaptırımlar Var
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mairead McGuinness Türkiye'ye Geliyor: Gündemde Yaptırımlar Var

Son dakika haberi: Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye kritik ziyaret açıklaması. Mairead McGuinness Türkiye'ye geliyor.

Ekonomi 6 Ekim 2022 14:38 0
Mairead McGuinness Türkiye'ye Geliyor: Gündemde Yaptırımlar Var

AB'den Türkiye'ye yaprırım ziyareti.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu; Avrupa Birliği Komisyonu Finansal Hizmetler, Finansal İstikrar ve Sermaye Piyasaları Birliği Komiseri Mairead McGuinness bugün Türkiye'ye geliyor. Bugün ve yarın Türkiğye'de bulunacak McGuinness bu ziyaretinda yaptırım politikalarını ve daha ileri işbirliği fırsatlarını ele alacak. Bu kapsamda McGuinness, hükümet üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başanı ile görüşme gerçekleştirecek.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Finansal Hizmetler, Finansal İstikrar ve Sermaye Piyasaları Birliği Komiseri Mairead McGuinness'ın Türkiye ziyareti öncesi konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Mairead McGuinness'in ziyareti kapsamında bir dizi temasta bulunacağı bildirildi. Bu görüşmeler kapsamında Mairead McGuinness, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu ve ekonomi yönetimi ile bir araya gelecek.

Bu görüşmelerin yanı sıra McGuinness, büyük ticari kuruluşlarla da bir araya gelecek ve işbirliği konusunda önemli kararlar verecek.

Toplantılar sonrası bakanlıktan ve Mairead McGuinness'dan açıklama gelmesi bekleniyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç