Mahmut Özer'den son dakika açıklaması geldi: Ücretli öğretmenler kadroya geçecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mahmut Özer'den son dakika açıklaması geldi: Ücretli öğretmenler kadroya geçecek mi?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den ücretli öğretmenlere kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Eğitim 24 Nisan 2023 10:54 15
Mahmut Özer'den son dakika açıklaması geldi: Ücretli öğretmenler kadroya geçecek mi?

Son dakika: ÜCretli öğretmenlere kadro ile igili son dakika açıklaması geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bir son dakika açıklamasında buludu. Bakan Özer yaptığı açıklamada ücretli öğretmenlerin kadroya alınıp alınmayacağı konularına değindi.

Son dönemlerde ücretli öğretmenlerin kadroya alınması ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Seçim öncesi bu konuda bir çalışma gleebileceği, ücretli öğretmenlere yeni statü verileceği iddiaları dolaşırken bu konu Bakan Mahmur Özer'e soruldu.

Az önce Ntv canlı yayınına katılan Bakan Özer, ücretli öğretmenlerin kadroya alınıp alınmayacağı konusuna değinerek, ''Ücretli öğretmenlerle alakalı bir çalışma yok. Öğretmen alımlarında kullanılan tek yöntem Kpss ile alım. Ücretli öğretmenlerin atanmasıyla ilgili hiçbir çalışmamız yok. Tek bir kanal var. Herkes Kpss'ye girecek ve puan sıralamasına göre yerleşecekler" ifadelerini kullandı.

Sizce ücretli öğretmenlere kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (15)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Ücretli öğretmenim.768 günümü ücretli öğretmenlikle doldurdum.atama bekliyorum.kpss ye girdim mülakata girdim.benim suçum ne.
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Bizler sizin gitmeniz için çalışma başlattık, siz başlatmadınız bizimle ilgili çalışma ama. Hakkının hakkı hakkıya veriilsin artık... Güle güle size.... İNŞALLAHHHHHHH
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Ücretli öğretmenim.özveriyle çalışıyorum.5 yıldan fazla çalştm.kpss ye girdim.mülakata kaldm.formasyonum var.matematik öğretmeniyim.şu an hala ücretli öğretmenim.atanmak istiyorum.yaparsa cumhurbaşkanım yapar.
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Bir dönem Eğitim fakültesi mezunu olup olmadıklarına hiç bakılmadan işletme,iktisat,kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, ziraat mühendisi, orman mühendisi demeden öğretmen olarak MEB atanan çok sayıda kişi hala eğitim vermesine rağmen eğitim fakültesi mezunu yıllarca ücretli öğretmenlik yapan öğretmenlere neden KPSS dayatması yapılıyor çok üzücü
Ziyaretçi 12 Ay Önce
Kokuşmuş sisteminize ve bu çarpık düzeninize binlerce kez veyl olsun ali menfeatlerinizi toplum çıkarından önde tuttuğunuz için veyl olsun.... Taraf olmayan bertaraf olsun zihniyetiniz için veyl olsun ... Emeklermizi alınterimizi ve dahi umutlarımızı çaldığınız için veyl olsun.... Orta çağ zihniyetiyle bir tamam aynı olan dini sömürü metaası olarak kullandğınız için veyl olsun size MUHAKKAKKİ HAK GELECEK BATIL ZAİL OLACAKTIR.... İŞTE O ZAMAN BİR MAHKEME KURULACAK Kİ HAKİMİN KENDİSİ ŞAHİT....