Mahmut Özer, Okullara Personel Alımı İçin Tarih Verdi (MEB Temizlik Personeli Güvenlik Görevlisi Alımı 2022 Başvuru TYP İŞKUR)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mahmut Özer, Okullara Personel Alımı İçin Tarih Verdi (MEB Temizlik Personeli Güvenlik Görevlisi Alımı 2022 Başvuru TYP İŞKUR)

Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için geri sayımda sona gelinirken Bakan Özer, bu konuda bir son dakika açıklamasında bulundu.

İŞKUR İlanları 11 Ağu 2022 13:52 64
Mahmut Özer, Okullara Personel Alımı İçin Tarih Verdi (MEB Temizlik Personeli Güvenlik Görevlisi Alımı 2022 Başvuru TYP İŞKUR)

Bakan Özer tarih verdi: Okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımları için son dakika açıklaması.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer , 2022 2023 eğitim öğretim yılına 1 ay süre kala okul okul , il il dolaşmaya devam ediyor. İllerde dolaşan Bakan Özer, hazırlıkları tamamlanan, tadilatları yapılan, açıışları düzenlenecek derslikler ile okullarda programlara katılıyor ve açılış törenlerini düzenliyor. İl İl gezen Bakan Özer, buralarda yaptığı açıklamalarda okullara personel alımları konusunda da açıklamalarda bulundu. 

Bakan Özer yaptığı açıklamada okulların eksiklerinin belirlenmesi , ihtiyaçlarının giderilmesi için il il ve bölge bölge toplantılar yapıldığını söyledi. Bakan açıklamasında, "17 Haziran'dan bir hafta sonra İstanbul'da tüm okul yöneticilerimizle 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulların temizlik, kırtasiye malzemesi, küçük onarımları, büyük onarımları, donatımlarıyla ilgili her türlü ihtiyacını karşılamak üzere çok kapsamlı bir istişare toplantısı yaptık. Bu sembolik toplantımızı daha sonra Ankara'da yaptık, İzmir'de yaptık, Erzurum'da yaptık. Artık her gittiğimiz ilde okul yöneticilerimizle bir araya geliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Bakan Özer açıklamasının devamında, "Yıllardan beri hükûmetin eğitime bu kadar yatırım yapmasına rağmen sanki Millî Eğitim Bakanlığı okulların ihtiyacını karşılayamıyormuş gibi bir yanlış algıyı ortadan kaldırmak ve okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü gücümüzün, kapasitemizin olduğunu tüm kamuoyuna duyurmak... 2022-2023 eğitim öğretim yılı başladığı zaman da öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz yepyeni binalara, sorunlara çözülmüş, çok güzel eğitim ortamlarına kavuşsunlar istiyoruz." dedi

BAKAN TARİH VERDİ

Bakan Özer açıklamasının devamında ise okulların ihtiyaçlarının hepsinin 12 Eylül tarihine kadar tamamlanacağını söyledi. Bu açıklamaya göre okullara personel alımı da 12 Eylül'de tamamlanacak ve okullar açılınca personeller işbaşı yapacak.

İlan bu ay gelecek. Finans7.com olarak ilanı dakika dakika takip ediyoruz. İlan geldiğinde takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de ilanı kaçırmamak için aşağıdaki linklerden uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (64)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tarih belli oldumu okul güvenlik icin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Temizlik görevlisi torpilli olanlar işe giriyor kurya falan hikaye
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Okullara alınan temizlik personelleri hepsi parti altında alınan insanlar çoğu insanın durumu iyi diyolarki evde sıkılıyoruz vakit geçirmel için torpil bulduk diyolar ihtiyacı olanlar kurada çıkmıyo bekleyip duruyolar yazık yaa hak vicdan kul hakkını nasıl ödeyecekler acaba
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
لو تتكلم عن الاطفال الاجانب الدين لديهم مشاكل في الاقامة وتسمح لهم بالدراسة
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kesin tarih ne zaman belli olur bilgi verirsiniz lütfen