Mahkumlara genel af için son dakika kulis bilgisi: Yeni tarihi verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Mahkumlara genel af için son dakika kulis bilgisi: Yeni tarihi verdi

Son dakika haberi: Mahkumlara 29 Ekim'de genel af olup olmayacağı açıklandı. Peki af ne zaman gelecek? Mahkumlara af gelecek mi?

Haberler 19 Eylül 2023 08:04 9
Mahkumlara genel af için son dakika kulis bilgisi: Yeni tarihi verdi

Mahkumlara genel af ile ilgili son dakika haberi: Yeni tarihi verdi.

Son birkaç aydır mahkumlara af ile ilgili dikkat çeken açıklamalar gelmeye başladı. Söz konusu iddialarda 29 Ekim 2023 tarihinde, Cumhuriyet'in ilan edilişinin 100'üncü yılında mahkumlara genel bir affın gündemde olduğu iddia edilmişti.

Söz konusu iddia mahkum ile mahkum yakınlarını sevindirirken 29 Ekim tarihine 40 gün kala vatandaşlar, düzenlemenin nasıl olacağını araştırmaya başladı.

Ancak kulislerden bir son dakika bilgisini geldi. Finans7 olarak edindiğimiz bilgilere göre mahkumlara af ile ilgili 29 Ekim'de bir çalışmanın olmadığı belirtildi.

29 Ekim'de mahkumlara af ile ilgili bir düzenleme olması için TBMM'ye düzenleme gelmesi gerekmektedir. Meclise kanun teklifinin gelmesinden önce de bir hazırlık süreci olması gerekiyor. Meclisin açılmasına az süre kaldı. 29 Ekim'e 40 gün kaldı ve bu konuda hükümetten herhangi bir açıklama yapılmadı.

Düzenleme açıklaması da gelmediği için 29 Ekim'de bir düzenleme beklenmiyor.

KULİS BİLGİSİ GELDİ: İŞTE YENİ TARİH

Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre yerel seçimlerden hemen önce Şubat-Mart civarında bu konuda bir açıklama geleceği ve düzenlemenin seçimden sonra meclise getirilmesinin planlandığı öğrenildi. Sizce mahkumlara af gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Mahkumlara af kesinleştiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Evet edilmeli
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Genel af istiyoruz
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Kesinlikle af getirilmeli. Allahtan sonra büyük devlettir. Affetmekte allahtan sonra devlete hastır. Mahkûm yakını olmadığım halde af çıkmalı diye düşünüyorum.
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Geç kalınmış bı duzenleme fetonun yetiştirdiği vatan haini hakimler yüzünden yıllara cezaya bağlanan insanlar var şahsen ben bile bursa bir ağırdan ceza aldim hakim fetocu çıktı 12 senem gitti boşu boşuna ilahi adalet ki hakim fetoden alindi ve benle aynı maltada denk geldi ve yüzüne dedimki inşallah ama inşallah geberirsin die ve çok sukurki adalet tecelli etmedi bedava giden gencligimeni yanayım adalet aradım adaletsiz ülkede kalmamami yanayım
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Herkes ikinci şansı hakeder, mahkumlara ve mahkum yakınlari sevindirmek için af gelsin, af olmuyorsa bile düzenleme gelsin indirim gelsin