Magnum Çekiliş Sonucları Açıklanıyor: İşte Maserati Çekiliş Canlı Yayın Açıklaması 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Magnum Çekiliş Sonucları Açıklanıyor: İşte Maserati Çekiliş Canlı Yayın Açıklaması 2022

Son dakika haberi: 2022 yılı Magnum Maserati çekilişi için geri sayım sona erdi. İşte canlı yayını.

Finans Magazin 11 Ekim 2022 22:54 0
Magnum Çekiliş Sonucları Açıklanıyor: İşte Maserati Çekiliş Canlı Yayın Açıklaması 2022

Magnum çekilişi başlıyor.

Merakla beklenen gün  geldi. Yüz binlerce vatandaşın büyük bir merakla beklediği magnum çekilişi için geri sayım sona eriyor. Çubuklarında çıkan şifreleri sms ile ya da magnum resmi sayfasından gönderenler , çubuklarına araba çıkıp çıkmayacağını arşatırmaya başladı.

KURA ÇEKİMİ GÜNÜ GELDİ

Çubuktaki şifreyi gönderen vatandaşlar, her sene olduğu gibi bu sene de çekilişin yapılacağı saati araştırmaya , beklemeye başladı. Magnum'dan konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında Maserati çekilişi ile ilgili detaylara yer verildi. Açıklamaya baktığımızda kura çekiminin 12 Ekim 2022 tarihinde yapılacağına yer verildi. 12 Ekim 2022 saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda  yapılacak. Kuraya katılmak isteyenler, adrese giderek canlı olarak kurayı izleyebilecek.

ARABA

Kura çekimi sonucunda bir kişiye Maserati verilecek. Maserati Ghibli Hybrid GT 2021 Model Otomobilin tavsiye edilen piyasa değeri: 1.984.240,50 TL

CANLI YAYIN AÇIKLANDI

Magnum Türkiye resmi hesabından konu ile ilgili yapılan açıklamada ,"Hazzın hediyesi Maserati Ghibli çekilişi 12 Ekim saat 11.00’de Magnum Instagram ve Youtube hesaplarında canlı yayında!" denildi. 

Kura çekimi canlı yayınlandığı anda haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Siz kaç şifre ile başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer çekiliş sonucunu bekleyenlerle bildirimle haberdar olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç