Maaş Promosyonunda Yeni Gelişme: 3 Bakanlık Devreye Girdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Maaş Promosyonunda Yeni Gelişme: 3 Bakanlık Devreye Girdi

Sağlık Bakanlığının yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da maaş promosyonları için düğmeye bastı.

Bankalar 2 Ekim 2022 10:49 9
Maaş Promosyonunda Yeni Gelişme: 3 Bakanlık Devreye Girdi

Milyonlarca memur ve emeklinin heyecanla beklediği prmosyon ödemelerinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son dakika yaşanan gelişmeler doğrultusunda Sağlık Bakanlığının yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da maaş promosyonları için düğmeye bastı.

Enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında eriyen maaşlar gündemden düşmezken emekli ve memura ödenen maaş promosyonları can suyu oluyor.

Hükümete yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Sağlık Bakanlığından 81 ilin sağlık müdürlüklerine gönderilen yazıda banka promosyonları hakkında ihale veya işlem yapmamaları, bakanlık tarafından merkezi bir çalışma yapılacağı belirtildi.

Promosyon ödemelerinin düşük kaldığını ifade eden Sağlık-en Genel Başkanı Semih Durmuş Sağlık Bakanlığı ve Adli Tıp Kurumlarında çalışan personel için promosyonların yükseltilmesinin şart olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığının yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı da promosyon konusunda çalışma yapacağını açıkladı.

3 BAKANLIĞIN MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR OLACAK?

Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olmak üzere üç bakanlık tarafından çalışanlarına verilecek promosyon ücretinin 45 bin TL'ye yakın olacağı iddia ediliyor.

Sizce ne kadar olmalı? Yorumlar kısmından yazın.

KİM NE KADAR PROMOSYON  ALIYOR?

THY................ 40 bin TL
Polisler.......... 27 bin TL
İBB.................. 27 bin TL
ABB................ 27 bin TL
Emekliler...... 10 bin TL

Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı promosyon açıklaması geldiğinde bildiirmle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Devlet bankaları ve ptt bank emekliye 750tl'yi reva görürken özel bankalar promosyonu arttırırken devlet bankaları daha neyi bekliyor.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
emeklilerine az aylık aldığımız babadan olum ayligi 3200 toplam bu parayı verelimde onlar gecinsin
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kara kuvvetleri uyusun 😂
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
75 yaşın üzerine yok demek saçmalık, onların yatan maaşlarından da bankalar kar ediyor, böyle saçmalık olmaz, onların paraya daha çok ihtiyacı var, hemen ölümü yakistirmayin, Allah sağlıklı ömürler versin ae
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
jandarma personeli hangi bakanlığa ağlı onlar yetimlermi neden savaşta en önde hak almaya sıra gelince adlarından bahsedilmiyor ???