Lunapark'ta Facia: Aletten Düşen Çocuk Yere Çakıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Lunapark'ta Facia: Aletten Düşen Çocuk Yere Çakıldı

ABD'de meydana gelen kan dondurucu olayda 14 yaşındaki bir çocuk, yeterli güvenlik önleminin olmadığı serbest düşüş aletinden düştü.

Dünya 26 Mart 2022 16:00 0
Lunapark'ta Facia: Aletten Düşen Çocuk Yere Çakıldı

Amerika'da korkunç bir olay meydana geldi. Lunaparkta bir çocuk, serbest düşüş yapan aletten fırladı ve feci şekilde hayatını kaybetti.


Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen olayda 14 yaşındaki bir genç, önceki gün arkadaşları ile birlikte eğlenmek için lunaparka gitti. Lunaparka giden gençler, burada birçok oyun aletinde oynadı ve son olarak serbest düşüş etkisi yapan bir alete bindi.


Arkadaşları ile araca binen 14 yaşındaki çocuk, metrelerce yükseğe çıkıp bir anda yere doğru hareket eden araçtan düştü. Bölgeden gelen görüntülere göre Sampson'un kolların açılması sonrası düştüğü görüldü. Fox 35 adlı televizyon kanalına konuşan bir görgü tanığı, , aşağıda olduklarını ve yukarıdan düşmekte olan birini gördüklerini söyledi. Önce bunun bir oyun olduğunu sandığını söyleyen görgü tanığı, daha sonra gidip baktıklarında yerde yatan bir kişiyi gördüklerini söyledi. Herkes panik içinde çığlıklar atıyordu diyen görgü tanığı, durumun korkunç olduğunu söyledi.


Olay anında oğlunun yanında olduğunu söyleyen anne, araç hareket ettiğinde oğlunun rahatsız olduğunu , kendisini tutan parçanın hareket ettiğini söylediğini aktardı. Ölmeden önce çekilen fotoğrafları da paylaşan anne, güvenlik önlemlerinin yeterince alınmadığını, kemerin tam takılmadığını söyledi. Ölümle sonuçlanan olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç