Logitech ve Ethereum kurucusunun yaptığı yardımlar tepki topladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Logitech ve Ethereum kurucusunun yaptığı yardımlar tepki topladı

Ethereum'un kurucusu ve Logitech'in deprem için yaptıkları yardımlar tepki çekti. İşte iki yerden gelen düşük miktardaki yardımlar.

Kripto Paralar 10 Şubat 2023 16:30 0
Logitech ve Ethereum kurucusunun yaptığı yardımlar tepki topladı

Logitech ve Ethereum'un kurucunun yaptığı bağış tepki topladı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası hemen hemen tüm vatandaşlar harekete geçti ve yardımlar toplanmaya başladı. Başlayan yardımlar kapsamında bölgeye milyonlarca lira para gönderildi. AFAD, Kızılay ve Ahbap başta olmak üzere yardım kuruluşlarına yapılan yardımlar bölgeye hızlı şekilde iletilirken bazı şirketlerin yaptıkları yardımlar ise tepki topladı. 

Bu yardımlardan ilki Logitech'ten geldi. Logitech yaptığı açıklamada deprem bölgesine 10 bin dolar yardım yapmıştı. Bu büyük tepki topladı. Tepkiler sonrası bu paylaşımını kaldıran Logitech, daha sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye ve Suriye'deki deprem yıkımından etkilenenlere destek göstermek amacıyla gönderimizde bir başlangıç bağışı paylaştık. Bu, beklentilerin altında kaldı ve zaten stresli ve hassas bir durumda olan insanlar için ek bir hayal kırıklığına neden oldu."

"Kimseye yük olmak istemiyoruz ve gönderiyi kaldırdık. Logitech ve çalışanları, ihtiyacı olanlara yardım eden kuruluşlara yaptığımız ilk katkının çok ötesinde, sürekli bağışlar yoluyla insani yardım ve kurtarma çabalarını desteklemeye kararlıdır."

ETHEREUM'UN SAHİBİ 1 ETH BAĞIŞLADI

Dünyanın en büyük ikinci kripto parası olan Ethereum'un geliştiricisi  Vitalik Buterin, yaptığı açıklamada 1 Ethereum bağışladı. 1538 dolar olan ethereum bağışı şu şekilde:

Yapılan bu yardımlar tepki çekerken Türkiye'de milyonlarca liralık para kazanan baız kuruluşların yardım yapmaması da tepki toplamıştı. Tepkiler sonrası Starbucks, Netflix ve diğer kuruluşlar da yardım kararı aldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç