Liseli kıza serviste saldıran şoför, pişman değilmiş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Liseli kıza serviste saldıran şoför, pişman değilmiş

Kırşehir'de meydana gelen feci olayda servis şoförü, liseli kız çocuğuna serviste cinsel istismarda bulunmuştu. Olay ile ilgili son dakika bilgisi geldi.

Yerel Haberler 9 Ağu 2023 09:10 0
Liseli kıza serviste saldıran şoför, pişman değilmiş

Öğrenci servisinde kız çocuğuna saldıran servis şoförüne 16 yıl hapis cezası.

2 sene önce meydana gelen feci olayda lise öğrencisi genç bir kıza cinsel istismarda bulunan sanık Murat Yaman'a çouğun nitelikli cinsel istismarı suçlaması ile 16 yıl hapis cezası verildi ve sanığa herhangi bir indirim uygulaması yapılmadı.

OLAY NEYDİ

Kırşehir'de meydana gelen feci olayın dava dosyasına baktığımızda, Kaman'da bir lisede okumakta olan 17 yaşındaki F.K. adlı kız öğrenci, 2 Kasım 2021 tarihinde evine gitmek üzere Murat Yaman'ın idaresindeki servis aracına bindi. Servisteki öğrencileri dağıtan Yaman, son olarak sadece 17 yaşındaki F.K'yı araçta bıraktı.

Daha sonra aracın kapılarını kilitleyen Yaman, genç kızın üzerine giderek ona cinsel istismarda bulundu.

Yaşanan feci olay sonrası yakalanan saldırgan, ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olay ile ilgili Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı ve servis şoförü Yaman hakkında “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 16 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlanarak Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi’ne verildi.

Haziran ayında görülen ilk duruşmadan sonra Yaman hakkında tutuklama kararı verildi. Davanın karar duruşması ise dün görüldü ve mahkeme, söz konusu isme “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 16 yıl hapis cezası verdi ve sanığın “pişmanlık” göstermemesi nedeniyle de hakkında iyi hal indirimi uygulamasında bulunmadı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç