Lise, ön lisans ve lisans KPSS, ÖABT başvuru tarihleri ne zaman? KPSS ertelendi mi 2023 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Lise, ön lisans ve lisans KPSS, ÖABT başvuru tarihleri ne zaman? KPSS ertelendi mi 2023 2024

2023 KPSS için geri sayım devam ediyor. Peki deprem nedeniyle KPSS Ertelenir mi? KPSS ertelendi mi? Sınav ne zaman yapılacak? KPSs başvuruları ne zaman başlayacak , başvuru nasıl yapılır?

KPSS 4 Mart 2023 14:33 0
Lise, ön lisans ve lisans KPSS, ÖABT başvuru tarihleri ne zaman? KPSS ertelendi mi 2023 2024

Lise, ön lisans ve lisans ÖABT KPSS ne zaman? Ertelendi mi?

2023 yılı ve 2024 yılı KPSS için bekleyiş başladı. Milyonlarca kişinin katılımı ile düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı bu sene sadece lisans mezunları için yapılacak. 2024 yılında KPSS hem lisans, hem ön lisans hem de ortaöğretim mezunları için yapılacak. Bu sene yapılacak sınava kısa süre kala vatandaşlar, sınavın ne zaman yapılacağını, başvuruların ne zaman başlayacağını araştırırken bu sene lise ve ön lisans KPSS'nin de yapılıp yapılmayacağı, merak edilen bir diğer konu.

BU SENE LİSE VE ÖN LİSANS KPSS YOK

Lise ve ön lisans KPSS 2 yılda bir yapılmaktadır. Çift yıllarda yapılan ortaöğretim ile ön lisans KPSS oturumları 2024 yulında yapılacak. Ön lisans sınavının Ekim ayında, Lise KPSS'nin ise Kasım ayında yapılması bekleniyor. Başvurular başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Birçok aday, lise ve ön lisans KPSS'nin her sene yapılmasını istiyor. Sizce sınavlar her sene yapılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

LİSANS KPSS ERTELENDİ Mİ?

Bu sene KPSS A grubu sınavları yapılacak. Deprem nedeniyle MSÜ, ALES gibi sınavlarda başvuru tarihi değişikliği oldu. Seçimler nedeniyle de YKS tarihleri hala belirlenmedi. Bu da KPSS'nin ertelenip ertelenmeyeceği konusunu akıllara getirdi. KPSS tarihleri hala belli olmadı. Ancak KPSS'nin ertelenmemesi, Temmuz ayının sonunda ve Ağustos ayının başında lisans sınavlarının yapılması bekleniyor. Sizce KPSS ertelenmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç