Lider Filo Turizm Borsada İşleme Hızlı Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Lider Filo Turizm Borsada İşleme Hızlı Başladı

Borsa'da bugün Lider Filo'nun ilk işlem günü. Yatırımcıların yoğun talebi ile karşılaşan Lider Filo, bugün işleme başladı ve ilk günden yüzde 10 kar kazandırdı.

Borsa 4 Nisan 2022 10:40 0
Lider Filo Turizm Borsada İşleme Hızlı Başladı

Lider Filo bugün halka arzın ilk işlem gününde Borsada tavan yaptı.


Borsa yatırımcılarının büyük bir merakla beklediği Lider Filo 'nun halka arzı gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta halka arz başvurusunda yatırımcıların yoğun şekilde ilgi gösterdiği Lider Filo 'da ilk borsa işlem günü bugün olarak açıklandı. Açıklama sonrası borsa yatırımcısının gözü bugündeydi. Bugün saat 9.55 'te borsada işlemler başladı ve Lider yatırımcısı, hissenin son durumunu öğrenmek için bilgisayar ile telefon başına geçti.


HALKA ARZ DETAYLARI


Lider Filo tarafından yapılan Halka Arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Onay sonrası halka arz için talep toplama yapıldı. Geçtiğimiz hafta talep toplamasının ardından detaylar açıklandı ve dağıtımlar yapıldığı, 77-78 adet olarak kişi başına dağıtımın yapıldığına yer verildi. Hisse alımı için emir veren yatırımcılar, 1454 lira civarında parası ile hisse almış oldu.


İLK İŞLEM GÜNÜ 4 NİSAN


Lider Filo 'nun borsada ilk işlem günü 4 Nisan olarak açıklandı. 4 Nisan Pazartesi gününün gelmesi ile birlikte işlemler başladı.


TAVAN AÇTI


Beklenildiği gibi Lider Filo , borsadaki ilk işlem gününe yüzde 10 karla başladı. Talep toplamada 1 lot fiyatı 18.65 olarak duyurulmuştu. Bugün borsada işlemlerin başlamasının ardından yüzde 10 değer kazanan Lider, şu sıralar 20.50 seviyesinden işlem görüytor.


BEKLEYEN ALIMLAR ARTIYOR


Tavandan alım emri veren kişi sayısında her dakika artış görülüyor. Şu sıralar 22 milyonun üzerinde alım emri beklediği bildiriliyor.


Bu haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi amaçlı değildir. Sadece bilgi amaçlıdır. ytd


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç