LDR Turizm Halka Arz Oluyor: İşte Talep Toplama Tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

LDR Turizm Halka Arz Oluyor: İşte Talep Toplama Tarihi

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı ve LDR Turizm'in halka arz başvurusunun kabul edildiğine yer verildi.

Borsa 26 Mart 2022 12:27 0
LDR Turizm Halka Arz Oluyor: İşte Talep Toplama Tarihi

SPK onayladı: LDR Turizm halka arz oluyor.


Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayımlandı. Yayımlanan haftalık bültene baktığımızda 2022 yılındaki 11. halka arz dikkatleri çekti. Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda LDR Turizm, SPK'ya halka arz için başvuru yapmış ve başvuru sürecinden sonra SPK onayı beklenmeye başlamıştı.


SPK onayı ise bu hafta geldi. Haftalık bültene baktığımızda LDR Turizm'in halka arz başvurusunun onaylandığı görüldü. Şirket, halka arz ile 53 milyon lira olan mevcut sermayesini 13 milyon lira artışla 66 milyon liraya çıkarmayı hedefliyor. Buna göre bakacak olursak LDR Turizm'in 13 milyonluk bir halka arz planladığı görülüyor. Bunun yanında şirket, mevcut ortağa ait 4 milyon liralık nominal değerli patların da halka arza konu edileceğini söyledi.


1 LOT NE KADAR OLACAK?


Söz konusu halka arzda 1 TL nominal paylar, 18.54 TL'lik sabit fiyattan satışa sunulacak. Eğer talep fazla olursa şirket ortağının olan 3.4 milyon liralık nominal değerli payların da satılacağına yer verildi.

Talep toplama tarihleri ise 29-30 Mart (Salı-Çarşamba)


ŞİRKET NE İŞ YAPIYOR?


Şirket, 2010 yılında faaliyetlerine başladı ve Lider Filo adı altında operasyonel araç kiralama sektöründe iş yapıyor.




Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç