KYK Yurtlarında Ücretsiz Kalma İçin Rezervasyon Telefon Numarası Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KYK Yurtlarında Ücretsiz Kalma İçin Rezervasyon Telefon Numarası Açıklandı

KYK yurtlarında ücretsiz konaklamalı tatil için son dakika açıklaması geldi ve telefon numarası açıklandı.

Yaşam 16 Tem 2022 14:13 2
KYK Yurtlarında Ücretsiz Kalma İçin Rezervasyon Telefon Numarası Açıklandı

KYK yurtlarında ücretsiz konaklama için telefon numarası açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı son dakika açıklamasında KYK yurtlarında ücretsiz konaklama için randevu alınabilecek numarayı kamuoyuna duyurdu.

Cnn Türk canlı yayınına katılan Bakan Kasapoğlu gündeme ilişkin açıklamalarında şunları söyledi:

KİTAP DESTEĞİ

"On binlerce kişiden kitabımız geldi diye teşekkür var. Bakanlık olarak çok önemli bir kitap çalışmamız var, gençlerimize mümkün olduğunca bu çalışmaları armağan ediyoruz. Öyküden, şiire, felsefeden edebiyata gençlere kitap kart hediye ediyoruz. Gençlerimiz gidiyor kitapçıdan istediği kitabı alıyor biz ödemesini yapıyoruz. Çok önem verdiğimiz bir yelpaze. MEB ile önemli işbirliklerimiz var. Tesisler öğretmenlerin emrinde, antrenörlerde onlarla birlikte. Okul-spor ikilemini kaldıracağız. Hem spor yapsın hem eğitimini alsın istiyoruz."

GENÇLERE HER ALANDA DESTEK VAR

Gençlere her alanda desteği sürdüğünü söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Sporda her alanda desteğimiz var. Özellikle okçuluk, güreş, atletizm, voleybol, yüzme önde olduğumuz branşlar. Basketbolda dev adımlar atıyoruz. Büyük bir dinamizm var. Spor için bir seferberlik hali bulunuyor. Yeni ‘dev adamlar’ı hazırlamak istiyoruz. Spordaki yeteneklerimiz bizzat takip ederek, önlerini açarak tesadüfen değil destekleyerek keşfedeceğiz." dedi.

YENİ PERSONEL ALIMI

Bakan Kasapoğlu açıklamasının devamında yeni antrenör alımına değindi ve "Yeni çalışmalarımız var önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız." ifadelerini kullandı.

KYK FAİZLERİ SİLİNECEK Mİ?

Bakan Kasapoğlu KYK faizlerinin silinip silinmeyeceği sorusuna şu şekilde yanıt verdi: 

"Sayın cumhurbaşkanımız dün bir açıklama yaptı. Gençlerimizin fırsat eşitliği noktasında her ilde bir Üniversite var. Yurt alt yapısı dünyanın en gelişmiş noktasında. Genç odaklı siyasetimiz devam edecek. Sayın Kılıçdaroğlu faiz diyor, biz faize karşıyız. Burada 351 sayılı Fiyat Endeksi ile ilgili bir uygulama. Biz hiçbir konjektöre öğrencilerimizi feda etmeyiz. Her şey hazır, Kabine toplantısı sonrası gençlerimizle ilgili müjdeleri cumhurbaşkanımız açıklayacak. Gençlerimizi fırsatçılığın malzemesi haline getirmeyiz. Gençlerimizin ve ailelerin mutluluğu önemli."

KYK borçlarına düzenleme 18 Temmuz günü açıklanacak. Kabine sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek düzenlemeyi kamuoyuna duyuracak. Açıklama geldiğinde, KYK borçları için düzenleme belli olduğunda finans7.com'da olacak. Bildirimle haberiniz olsun istiyorsanız uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

KYK YURTLARINDA ÜCRETSİZ KONAKLAMA

Bakan Kasapoğlu açıklamasında KYK yurtlarında ücretsiz konaklama projesine değindi tatil yapmak, ülkemizin başka şehirlerini gezmek isteyen gençlere  rezervasyon yapılabilecek telefon numarasını verdi. Bakan Kasapoğlu açıklamasında, "15 Temmuz- 1 Eylül arasında yurtlar kullanılabilecek. 444 0 472 gençlerimiz bu numaradan arayabilecek. Ülkemizin güzel şehirlerini gezebilmek için kullanacak." dedi. 

Bu yurtlardan kalmak istediğinizi seçerek 444 0 472 numarasını arayabilir ve telefonla yurtta kalacak yer ayarlayabilirsiniz. Siz hangi şehre gitmeyi planlıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer gençlerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
100 tane kelime yazmışlar arkadaş adam akıllı rezervasyon numarasını koysaniza
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ben gizem, muğlaya gitmek istiyorum ben