KYK yurt ve burs başvuruları başlıyor: İşte beklenen tarihler 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KYK yurt ve burs başvuruları başlıyor: İşte beklenen tarihler 2023

2023 YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından KYK yurt ve burs başvuru tarihleri merak konusu oldu. İşte başvuruya ilişkin son dakika bilgileri.

Eğitim 21 Ağu 2023 17:33 0
KYK yurt ve burs başvuruları başlıyor: İşte beklenen tarihler 2023

2023 KYK burs ve yurt başvuruları ne zaman? 

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından KYK yurt , burs ve kredi başvurularının ne zaman başlayacağını araştırılmaya başlandı. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu durumun detaylarına yer verdik.

YKS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

YKS tercih sonuçları 19 Ağustos 2023 tarihi ile ÖSYM üzerinden açıklandı. Üniversite kayıtları ise 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

KYK BURSU NE KADAR?

KYK burs ve kredisi bu sene 1250 lira seviyesinde. Eylül ayının başında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni burs ve kredileri açıklaması bekleniyor. Sizce kaç tl olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KYK YURT VE BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Üniversite kayıtlarının yapılmasından sonra KYK yurt ve burs başvuruları alınacak. İlk olarak yurt başvurusu alınacak. Yurt başvurularının Eylül ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Burs başvuruları ise Kasım ayında başlayacak. KYK yurt ve burs başvuruları başladığında Finans7.com olarak takipçilerimize hemen haber vereceğiz. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç