Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz onayı geldi: Talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz onayı geldi: Talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?

Son dakika haberi geldi: SPK, Kuzu Grup'un halka arzını onayladı. Peki talep toplama ne zaman? Kuzugrup kaç TL? kaç lot verir?

Borsa 17 Ağu 2023 09:03 0
Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz onayı geldi: Talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?

Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arzı onaylandı: Talep toplama ne zaman?

Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den son dakika haberi geldi. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan haftalık bültene baktığımızda Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arz edileceğine yer verildi. Halka arzın onaylanmasından sonra en merak edilen konu talep toplamanın ne zaman başlayacağı, borsada ne zaman işleme başlayacağı konusu oldu.

SPK tarafından yayınlanan haftalık bültene baktığımızda Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arz detaylarına şu şekilde yer verildi:

Mevcut ortak Kuzu Toplu Konut İnşaat AŞ’ye ait 25.000.000 TL nominal değerli B grubu payların satışı gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek satış 20.76 TL seviyesinden olacak.

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

KZGYO kodu ile borsada işleme başlayacak şirketin talep toplamanın 20.76 TL seviyesinden işlem göreceği öğrenildi. Halka açık lot sayısının 50 milyon olacağı ve 1 lot fiyatına göre hesaplama yapıldığında halka arz büyüklüğünün 1 milyar 38 milyon lira olduğu görüldü.

Talep toplama tarihleri henüz açıklanmadı. Finans7 olarak beklentimize göre 21 Ağustos ya da en geç 22 Ağustos tarihinde talep toplamanın başlaması bekleniyor. Talep toplama başladığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

HANGİ BANKA?

Konsorsiyum Lideri: Tera Yatırım

Şirket hakkında bilgiler şu şekilde verildi: "Bir aile şirketi olarak 1943 yılında Abdülkerim Kuzu ve üç kardeşi tarafından kurulan Kuzu İnşaat Ltd. Şti., Abdülkerim Kuzu’nun vefatının ardından Garip, Gökçen, Güven ve Özen Kuzu’nun işleri devralmasıyla birlikte güçlenerek yoluna devam etmiştir. Hâlihazırda Kuzu Grup’ta ikinci neslin yönetimi, bugün de devam etmekte ve Türkiye’nin kalkınma dinamiklerine daima destek vermektedir"

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 Teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 haber herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç