Kuzu Grup borsada ne zaman işlem görecek? Talep toplama sonuçları ne zaman, kaç lot verdi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuzu Grup borsada ne zaman işlem görecek? Talep toplama sonuçları ne zaman, kaç lot verdi?

Kuzu Grup GYP ne zaman borsada işlem görecek? Talep toplama sonuçları ne zaman açıklanacak? Kaç lot verecek? İşte son dakika bilgileri.

Borsa 23 Ağu 2023 18:32 0
Kuzu Grup borsada ne zaman işlem görecek? Talep toplama sonuçları ne zaman, kaç lot verdi?

Kuzugrup GYO halka arz sonuçları açıklanıyor: Borsada ne zaman işleme başlayacak? Kaç lot verdi?

Kuzugrup GYO talep toplama tarihleri sona erdi. Talep toplamanın sona ermesinden sonra en merak edilen konu, halka arz kapsamında gerçekleşen talep toplama işleminin sonucunun ne olacağı oldu. Peki Kuzu Grup GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Talep toplama sonuçları ne zaman açıklanacak?

TALEP TOPLAMA

21 Ağustos 2023 tarihinde başlayan talep toplama, 23 Ağustos 2023 tarihinde sona ermişti. Talep toplamanın sona ermesinden sonra sıra sonuçlara geldi. Sonuçların 24 Ağustos 2023 tarihinde açıklanması bekleniyor.

BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Halka arz sonuçlarının açıklanmasından sonra söz konusu hissenin gelecek hafta 28 ya da 29 Ağustos tarihlerinde işleme başlaması bekleniyor. Halka arz sonucu ve borsada işlem göreceği tarih belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

KAÇ LOT VERİR?

Son halka arzlara 2 milyondan fazla katılım oldu. Yine aynı şekilde katılım olması beklenirken 

2 milyon kişi katılsa 14 lot yani 291 TL'lik hisse düşer.

2 milyon 200 bin kişi halka arza katılırsa 13 lot, yani 270 TL'lik hisse alır.

2 milyon 400 bin kişi talepte bulunmuşsa 12 lot dağıtım olur ve 249'ar TL'lik hisse düşer.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 Teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 haber herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç