Kuyumcunun en güvendiği elemanı hırsız çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuyumcunun en güvendiği elemanı hırsız çıktı

Hatay'da kuyumculuk yapan bir esnaf, 7 aydır eksik çıkan kasa sonrası inceleme başlattı ve hırsızı yakaladı.

Altın 27 Mayıs 2024 0
Kuyumcunun en güvendiği elemanı hırsız çıktı

Hatay Dörtyol'da kuyumcu soyguncusu çalışan çıktı.

Hatay Dörtyol İlçesi'nde meydana gelen olayda, Numune Evler MAhallesi'nde kuyumcu dükkanı işleten Ufuk Aydın adlı kişi, yaklaşık 7 aydır kasada sürekli eksik çıkması üzerine bu durumdan şüphelendi ve işyerine yeni güvenlik kameraları taktırdı.

Önce işyerine müşteri gibi gelen kişilerden şüphelenen işyeri sahibi, bir süre sonra personelleri de takibe almaya başladı.

Aydın kamera görüntülerini dikkatli inceledikten sonra en çok güvendiği personeli olan H.G. adlı kişinin hırsızlığı yapan eleman olduğunu fark etti.

7 AYDA 1 MİLYON ÇALMIŞ

7 aylık hırsızlık sürecinde personelin 1 milyon liraya yakın hırsızlık yaptığı öğrenmilirken işyeri sahibi soluğu karakolda aldı.

Güvenlik kamera görüntüleri ile birlikte karakola giden Aydın, çalışanından şikayetçi oldu. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, şüpheli ismi gözaltına aldı.

NASIL ÇALIYOR?

Güvenlik kamera görüntülerinde çalışanın satış yaptıktan sonra parayı tezgahta tuttuğu, daha sonra telefonu ile oynuyormuş gibi yaparak parayı telefonu ile birlikte cebine attığı görülüyor.

Kuyumcu kasada eksik çıkması üzerine inceleme başlattığını, 40 yıldır kuyumculuk yaptığını, 40 yılda sadece son 7 yılda kasada eksik çıktığını, 6 ilave güvenlik kamerası taktırdığını ve durumu bu şekilde tespit ettiğini söyledi.

Kuyumcu Aydın, söz konusu çalışanın en güvendiği çalışanı olduğunu söyledi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan söz konusu şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç