Kuyumcu Açıkladı: Bayram Sonrası Altın Yükselecek!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuyumcu Açıkladı: Bayram Sonrası Altın Yükselecek!

Kapalıçarşı kuyumcu esnaflarından Beşir Şenyuva, altının bayramdan sonra yükseleceğini ve kaç TL olacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 11 Haz 2024 0
Kuyumcu Açıkladı: Bayram Sonrası Altın Yükselecek!

Altın piyasasına dair son gelişmeler çok yakından takip edilmeye devam ediliyor. Ons altın fiyatında son dönemlerde istikrarsız bir görüntü meydana geldi. Ons altın 2.300 doların aşağısına sarkarken yavaş yavaş kendisini 2.300 doların üzerine atıyor. Ancak bu seviyede kalıcı olamayan ons altın yeniden geriliyor. Gram altın da buna bağlı olarak çok farklı fiyatlarda işlem görebiliyor.

Altın yatırımı olanlar meydana gelen bu istikrarsız fiyatlamadan dolayı nasıl hareket edeceklerini kestiremiyorlar. Bazı altın yatırımcıları panikle altınlarını satarken bazıları ise beklemeyi tercih ediyorlar. Altın piyasasındaki bu yatırım karmaşasına dair kuyumculardan çok önemli uyarılar yapılıyor.

Altın nedir? Altın madeni neden değerlidir? Altına yatırım yapmak riskli  midir? - Son Dakika Ekonomi,Türkiye Haberleri | Cumhuriyet

BAYRAM SONRASI BAŞLIYOR

Kapalıçarşı kuyumcu esnaflarından Beşir Şenyuva bir değerlendirme yaparak, “Altın piyasasında hemen hemen bu mevsimlerde gördüğümüz fiyatlamalar ile karşı karşıya kalıyoruz. Bir süredir altın fiyatları yatırımcıları olumlu anlamda heyecanlandırmıyor olabilir. Ancak bunun kalıcı olmadığını biliyoruz. Kısa bir süre içerisinde altın piyasasında farklı koşulların etkili olacağını göreceğiz. Bugün altın yatırımı yapanlar ve bu yatırımlarında inat edenler kazançlı çıkarak bunun karşılığını alacaklar. Bayramdan sonra altın fiyatlarının yükseldiğini göreceğiz.” dedi.

BUGÜN İMKANI OLAN ALMALI!

Altın yatırımı için alım fırsatı doğduğunu söyleyen Beşir Şenyuva, “Altın fiyatlarının her yaz fiyat yükselttiğini biliyoruz. Fiyatlar yükselecekse bugün düşük fiyatlar elbette alım fırsatıdır. İmkanı olanlar bugün altın yatırımı yapmaya devam edebilirler. Türkiye’de çok yanlış bir yatırım refleksi var. Altın fiyatları yükseldiğinde insanlar altın yatırımı yapmak istiyorlar. Oysa yatırım fiyat düşerken yapılır. Yükselirken aldığınız herhangi bir malın size kazanç sağlaması çok uzun bir süreç gerektirebilir.” ifadelerini kullandı.

Altının Yükselişi Devam Ediyor! 16 Nisan Güncel Altın Fiyatları

GRAM ALTIN FİYAT TAHMİNİ

Gram altın için fiyat tahmini yapan Beşir Şenyuva, “Gram altın için bugün görünen fiyatlar değerlendirme konusu olmamalı. Gram altın bir süre önce 2.750 TL’ye kadar yükseldi ve oradan geriye geldi. Önce gram altın bu noktaya yeniden değecek. Bunun da bir ay içerisinde olabileceğini düşünüyoruz. Yılın ikinci yarısında gram altında hızlı bir fiyat artışı göreceğiz. Son çeyreğe girilirken 2.850 TL üzerinde kalıcılık sağlamış bir gram altın ile karşılaşmış olacağız.” şeklinde konuştu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç