Kuveyt Türk 0 ve 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası Başladı: İşte Hızlı ve Kolay Kredi Faiz Oranı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuveyt Türk 0 ve 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası Başladı: İşte Hızlı ve Kolay Kredi Faiz Oranı

Sıfır ve ikinci el araba almak isteyenler için hızlı kredi başvuruları alınmaya başladı.

Taşıt 11 Eylül 2022 12:49 1
Kuveyt Türk 0 ve 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası Başladı: İşte Hızlı ve Kolay Kredi Faiz Oranı

Kuveyt Türk taşıt kredisi kampanyası başladı. Hızlı ve Kolay kredi başvurusu başlıyor.

Araba almak isteyenlere kolay taşıt kredisi başvurusu başlıyor. Konu ile ilgili bankadan yapılan son dakika açıklamasında artık taşıt kredisi için bankaya gitmenize gerek kalmadığına yer verildi. Sıfır ya da ikinci el araba almak isteyen vatandaşlar, açılan DİJİTAL ARAÇ FİNANSMANI kısmı üzerinden online şekilde taşıt kredisi başvurusu yapabilecek.

Artık taşıt kredisini buradan çekebilir , hiç şubeye gitmeden bu krediyi kullanarak hızlı ve koolay şekilde kredi çekebileceksiniz.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, söz konusu hizmet ile müşterilerinin hayatlarını daha da kolaylaştırmayı hedeflediklerini söyledi ve “Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetleri dijitali odağımıza alarak geliştiriyoruz. Sunduğumuz finansman çözümlerine müşterilerimizin kolay, hızlı ve güvenli şekilde ulaşmasını kıymetli buluyoruz. Türkiye’de bir ilke imza atarak geliştirdiğimiz ‘Dijital Araç Finansmanı’ çözümümüzle Kuveyt Türk Mobil üzerinden araç finansmanı hizmeti sunarak müşterilerimizin finansmana ulaşmasını kolaylaştırıyoruz." dedi.

Uyan açıklamasının devamında başvurunun nasıl yapılacağı konusuna da değindi ve "Müşterilerimiz, Kuveyt Türk Mobil üzerinden istedikleri yerden istedikleri anda finansman başvurularını yaparak süreçleri takip edebiliyor ve sonuçlandırabiliyor. Böylece aynı gün içinde finansman kullanarak yeni araçlarına sahip olabiliyorlar. Ayrıca ‘rotamız dijital, odağımız insan’ anlayışımız doğrultusunda tüm süreç boyunca finansman asistanlarımız müşterilerimizin yanında oluyor. Yeni aracına Dijital Araç Finansmanı ile sahip olmayı arzu eden herkesi Kuveyt Türk Mobil’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİSİ OLMAYANLAR NE YAPACAK?

Kuveyt Türk müşterisi olmayan ve söz konusu krediyi kullanmak isteyen vatandaşlar ise uygulamayı indirerek müşteri olabilir , görüntülü görüşme ile müşteri olma işlemlerini kısa sürede tamamlayarak başvurusunu yapabilecek.

KAR ORANI NE KADAR?

Bilindiği üzere katılım bankalarında faiz değil kar oranına göre hesaplama yapılıyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası 200 bin TL 36 ay vade ile krediyi 2.04'lük kar payı ile veriyor ve her ay 8 bin 556 lira ödeme yapılarak toplamda 308 bin 22 lira geri ödeme yapılmış olacak. Sizce bu oran uygun mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ARABA FİYATINA GÖRE VERİLECEK KREDİ ORANI

Araç fiyatına göre verilecek en yüksek kredi miktarı şu şekilde:

0 TL ile 400.000 TL  arasındaki araçlar için araç fiyatının  %70'i kadar kredi çıkar.

400.001 TL ile 800.000 TL arasındaki araçlar için araç fiyatının %50'si kadar kredi çıkar.

800.001 TL ile 1.200.000 TL arasındaki araçlar için araç fiyatının %30'u kadar kredi çıkar.

1.200.001 TL ile 2.000.000 TL arasındaki araçlar için araç fiyatının %20'si kadar kredi çıkar.

2.000.001 TL ve üzeri araçlar için araç fiyatının %0, yani 2 milyon üzerindeki araçlara kredi verilmez.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu banka faiz haram diyenlerin bankası değil miydi ? :D ne oldu şimdi 200k ya 300k geri ödeme istiyor :D