Kütahya'da Toplu Taşıma Fiyatlarına Zam Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kütahya'da Toplu Taşıma Fiyatlarına Zam Geldi!

Toplu taşıma fiyatlarına Türkiye genelinde yeniden zam gelmeye başladı! İşte Kütahya'da toplu taşıma fiyatlarına gelen zam ve detaylar...

Haberler 8 Haz 2024 0
Kütahya'da Toplu Taşıma Fiyatlarına Zam Geldi!

Toplu taşımaya son dakika beklenen zam haberi geldi. Akaryakıt fiyatlarına gelen son zamlar, kasko ve poliçe fiyatları, araç bakım ve tamirat giderlerindeki artış gibi farklı pek çok nedenden dolayı otobüs ve dolmuş şoförleri zam talebinde bulunurken belediyelerin de toplu taşıma zararları rekor seviyeye ulaşmıştı.

KÜTAHYA TAM VE ÖĞRENCİ KART FİYATLARI ZAMLANDI! HAZİRAN 2024 BİLET FİYATI KAÇ TL OLDU?

Kütahya Belediye Meclisi'nin Haziran ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında gerçekleşen toplantıda, çiftçi mallarının korunması, güvenlik personeli düzenlemeleri, bütçe aktarımı, imar konuları ve diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Bu arada, Kütahya Belediyesi Meclis Toplantısı'nda Denetimli Özel Halk Otobüsleri'ne zam talebi oy birliği ile kabul edildi. Mecliste yapılan oylama sonucu kabul edilen fiyat tarifesine göre tam biniş 14 TL'den 16 TL'ye yükselirken Öğrenci binişi ise 8 TL'den 9 TL'ye yükseldi. Üniversite biniş tarifesi ise 15 TL'ye yükseldi.

Gelen son zamların ardınan Kütahya'da şehiriçi otobüs bileti fiyatı tam biniş için 2 TL zamlanarak 16 liraya, öğrenci biniş fiyatı ise 1 TL zamlanarak 9 liraya yükseldi. Üniversitelerin biniş fiyatı ise 15 liraya çıktı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç