Kütahya Dumlupınar Üniversitesi KPSS 60 Puanla 100 Personel Alımı Yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi KPSS 60 Puanla 100 Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu farklı unvanlarda 100 personel alınacaktır.

Kamu 12 Ocak 2022 09:51 0
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi KPSS 60 Puanla 100 Personel Alımı Yapacak

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu farklı unvanlarda 100 personel alınacaktır.


Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanununa bağlı olarak istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli 100 personel alımı yapacak. Lise mezunu personel alımı yapılacak olup KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Sözleşmeli personel alımları 4/B yapılacak olan herhangi bir Mülakat yapılmaksızın atama yolu ile personel alımı yapılacaktır.


HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 100 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden


  • 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 5 Şoför,
  • 50 Temizlik Görevlisi,
  • 15 Aşçı,
  • 5 Basit Bakım personeli,

olmak üzere 5 farklı alanda personel alımı yapılacak.



SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ ANLIK OLARAK ÖĞRENMEK İÇİN FİNANS7 HABER MOBİL UYGULAMASINI TIKLA İNDİR










IQ'nun Sınırlarını Zorlayacak Soruları Çözmek İçin Tıkla


GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,


2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 40. maddesindeki yaş şartlarım taşımak,


3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,


4- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.


5- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.


6- Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak.


7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.


8- Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli)


9- 657 sayılı Kanun'un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak.


10- 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.


11- KPSS' de yüksek puan almış olmak sözleşmeli personel pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. ilanımızda belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır,


12- Başvurularda "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik Hükümleri uygulanır.


13- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.


14- Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.


15- Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.


16- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla kadroya başvuru yapamayacaktır.


17- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinde belirtilen "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması gerekmektedir.


18- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.


19- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.



BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Tavşanlı yolu 10. Km. Evliya Çelebi Yerleşkesi Merkez / KÜTAHYA


Başvuru Tarihleri :


Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.


Adaylar, başvurularını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Üniversitemiz web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ŞAHSEN yapmaları gerekmektedir.


1- Süresi içinde yapılmayan başvurular,


2- Eksik belge ile yapılan başvurular,


3- Talep edilen nitelikleri taşımayan aday başvuruları,


4- Posta, fax veya internet üzerinden yapılacak başvurular işleme alınmayacaktır.

 

Müracaat için istenen Belgeler

1- KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, (Sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)


2- Başvuru formu, Üniversitemiz web sayfasından temin edilecektir. (Fotoğraflı ve imzalı), (Nitelik kodu ve unvanı belirtilmek zorundadır),


3- Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi sureti (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup,sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)


4- Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Net ve okunur olmalıdır.)


5- Fotoğraf, (1 adet)


6- Askerlik Durum Belgesi, (Erkek adaylar için), (e-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir.)


7- Tecrübe belgesi, (istenen unvana ilişkin tecrübe belgesi ve SGK prim dökümü)


8- Adli Sicil Kaydı (e-Devletten resmi kurum / memuriyet seçeneği kullanılmalı)


9- Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,


10- Ehliyet istenilen pozisyon için sürücü belgesi,


BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

Atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin asıl ve yedek aday listeleri ile istenilen belgeler Üniversitemiz web (www.dpu.edu.tr) adresinden ilan edilecektir. Kazanan adaylar, sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren ilan tarihi itibariyle 5 iş günü içerisinde istenilen belgeleri Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na şahsen teslim edeceklerdir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedecektir.


Atanmaya hak kazanan adaylardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan başarı puanı dikkate alınarak sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.


Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç