Kütahya Belediyesi işçi alımı başvurusu başladı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kütahya Belediyesi işçi alımı başvurusu başladı 2023

Kütahya Belediyesi işçi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR'da yayınlanan kamu işçisi alımı ilanları yazımızda. İşte başvuru bilgileri.

İŞKUR İlanları 17 Ağu 2023 14:07 0
Kütahya Belediyesi işçi alımı başvurusu başladı 2023

Kütahya Belediyesi işçi alımı başvurusu başladı.

Kütahya Belediyesi İŞKUR kurum dışı kamu işçisi alımı ilanları kısmından yayınlanan son dakika açıklamasında başvuruların başladığına yer verildi. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kadrolara alım yapılacak?

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Kütahya işçi alımı kadroları şu şekilde:

1 ürün tanıtım görevlisi
15 beden işçisi
1 kültürel hizmet görevlisi
1 elektromekanik taşıyıcılar bakım ve onarımcısı
1 çevre teknikeri
3 beko loder kazıyıcı yükleyici operatörü
1 arşiv destek elemanı
1 çevre mühendisi

alımı yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde: 

"• Türk Vatandaşı olmak, • Kamu haklarından mahrum bulunmamak, • Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle, askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, •  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç