Kurstan sertifikayı alanlara 60 bin TL maaşla iş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kurstan sertifikayı alanlara 60 bin TL maaşla iş

Son dakika haberi: Ekskavatörlük kursunu bitirenler, fabrika ve inşaatlarda 60 bin TL maaşla işe başlıyor.

İşçi Alımı 26 Mayıs 2024 0
Kurstan sertifikayı alanlara 60 bin TL maaşla iş

Kurstan sertifikayı alan 60 bin lira maaşla işe başlıyor.

Bolu Mudurnu İlçesi'nde halk eğitim merkezlerinde ekskavatör operatörlüğü kursu son dönemlerde önemli ölçüde rağbet görüyor. İş arayan vatandaşlar ise ücretsiz şekilde verilen bu kursa başvuru yaparak ekskavatör operatörlüğünü öğreniyor ve daha sonra kısa sürede iş buluyor.

Son olarak uygulamalı sınavın yapıldığı kursta 39 kursiyer eğitimlerini tamamladı ve ekskavatör operatörlüğü belgesi aldı ve iş hayatına atılmaya başladı.

En düşük operatör maaşı 30 bin lira seviyesinde olurken en yüksek maaş ise 60 bin lira seviyesine kadar çıkıyor. Daha fazla tecrübesi olan işçiler ise daha fazla maaşa işe başlıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemali Özlü, bu belgeyi alanların doğrudan fabrikalarda işe girebildiğini söyledi. 200'den fazla kişi kursu bitirip fabrikalarda çalışmaya başlarken kursiyerler, sadece şehirde değil şehir dışında da yüksek maaşlara iş bulabiliyor.

İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımı ilanlaırna göz attığımızda Ekskavatör(Kazıma ve Yükleme) Operatörü kadrosuna 200'den fazla işçi alımı yapılıyor. İlanlara İŞKUR'a müracaat ederek başvuru yapabileceksiniz.

HALK EĞİTİM MERKEZLERİ

Siz de il ve ilçede bulunan Halk Eğitim Merkezlerine giderek bu kursa yazılabilir ve operatör belgesi alarak daha kolay iş bulabilirsiniz. Kadın erkek diğer adaylar ve başvuru yapacaklar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç