Kurban Bayramı harçlığı verilecek mi? Başvuru nasıl yapılacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kurban Bayramı harçlığı verilecek mi? Başvuru nasıl yapılacak?

Kurban Bayramı öncesi dar gelirlilere bayram harçlığı ödemesi yapılacak mı? Son bilgiler ve başvuruya ilişkin bilgiler yazımızda.

Kurban Bayramı harçlığı verilecek mi? Başvuru nasıl yapılacak?

Kurban Bayramı öncesi harçlık ödemesi olacak mı?

Ramazan Bayramı öncesi ödenen bayram harçlığı Kurban Bayramı'nda ödenecek mi? sorusu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Vatandaşlar, Ramazan öncesi hesaplara yatan 2500 TL'ye kadar bayram harçlığının bu dönem de yatırılmasını talep ediyor.

RAMAZAN ÖNCESİ HESAPLARA YATIRILMIŞTI

Ramazan Bayramı'ndan önce sosyal yardım alan vatandaşların hesabına aile yardımı adı altında destek ödemesi yapılmıştı. Söz konusu destek ödemesi hane durumuna göre 1000 lira ile 2500 lira arasında değişmişti. Ramazan Bayramı'ndan birkaç hafta önce hesaplara yatırılan para vatandaşlara bir nebze de olsa nefes aldırırken Kurban Bayramı'nda da hesaplara yatıp yatmayacağı merak ediliyor.

Sizce Kurban Bayramı öncesi harçlık ödemesi yapılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KURBAN BAYRAMI GELİYOR

2024 yılı Kurban Bayramı yaklaşıyor. 16 Haziran 2024 Pazar günü Kurban Bayramı'nın 1. günü olarak idrak edilecek. Kurban'a 1 hafta kala aile yardımı adı altında bir bayram harçlığı ödemesi olur mu olmaz mı henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda bir bilgi gelmesi ve bayram harçlığı ödemelerinin netleşmesi bekleniyor. Ödeme geldiğinde bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

ALMAK İÇİN NE YAPMALI?

Bu şekilde yapılan ödemelerden faydalanmak için sosyal yardım başvurusu yapmanız gerekmektedir. İşte başvuru videosu:

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç