Kurban Bayramı harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e Devlet başvuru formu ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kurban Bayramı harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e Devlet başvuru formu ne zaman?

Gençlere, öğrencilere ve emeklilere bayram harçlığı ödemesi yapılacak mı? Kurban Bayramı harçlık ödemesi ne zaman verilecek? İşte son dakika bilgileri.

Finans Magazin 24 Mayıs 2023 00:37 18
Kurban Bayramı harçlığı başvurusu nasıl yapılır, e Devlet başvuru formu ne zaman?

Gençlere, öğrencilere kurban bayramı harçlığı başvurusu ne zaman başlayacak? Başvuru formu nasıl doldurulacak?

2023 yılı Kurban Bayramı'na kısa süre kaldı. 28 Haziran 2023 tarihi, Kurban Bayramı'nın ilk günü olarak idrak edilecek. Bayrama kısa süre kala en merak edilen konu, Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı, Kurban Bayramı'nda gençlere, öğrencilere harçlık verilip verilmeyeceği konusu oldu. Peki Kurban Bayramı harçlığı e devlet başvurusu nasıl yapılacak? Harçlık kimlere verilecek?

SEÇİM ÖNCESİ HÜKÜMETE YAKIN MEDYA DUYURDU

2023 yılı Ramazan Bayramı'ndan önce sadece emeklilere bayram harçlığı ödenmiş, gençlere ödeme yapılmamıştı.Seçimden önce Sabah Gazetesi ve Türkiye Gazetesi seçim müjdesi olarak AK Parti'nin öğrenci ve gençlere bayram harçlığı vereceğini duyurdu. Bu açıklama seçim beyannamesinde yer almadı ancak bu konuda bir çalışma yapılması bekleniyor. Sizce gençlere ve öğrencilere ne kadar bayram harçlığı verilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Bayram harçlığı müjdesi gelince, başvuru başlayınca haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

EMEKLİLERE BAYRAM HARÇLIĞI NE ZAMAN? İŞTE TARİH

Emeklilere Kurban Bayramı'nda yapılacak bayram ikramiyesi ödemesi 2 bin lira olacak. Bayram ikramiyesinin 19 ile 23 Haziran 2023 tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor. Sizce 2 bin liralık emekli ikramiyesi zamlanmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (18)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
E-Devlet : "Sosyal medya üzerinden yayılan "Açık Kapı" hizmeti üzerinden başvurulması durumunda, bayram harçlığı benzeri sosyal yardımların yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır. "Açık Kapı" birimlerinin yardım dağıtmak, sosyal destek ödemesi gerçekleştirmek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Bu şekildeki asılsız haberlere itibar edilmemesi önem arz etmektedir. "
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bayram bizim neyimize biz zaten perişan olmuşuz kim kimi düşünüyordu bastakiler alır aylık 300.000 TL Fakire verir 2.000 TL ne olacak Bayram bizim neyimize
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Öğrencilere verilen kurban bayramı harçlığı en az 4000 TL olmalı
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Ben tek yasıyorum engellıyım bende bayram yardımı ıstıyorum 05433365206
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bir maaş kadar olursa kurban alır keser, bayramlık alır ticaret canlanır