Kuran Dersi Vermek İçin Camiye Bisikletle Giden İmam, Feci Kazada Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuran Dersi Vermek İçin Camiye Bisikletle Giden İmam, Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Antalya'dan gelen son dakika bilgisine göre bir imam, camiye Kuran dersi vermek için gittiği sırada otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa 3 Nisan 2022 21:13 0
Kuran Dersi Vermek İçin Camiye Bisikletle Giden İmam, Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Antalya'dan acı haber geldi. Gelen son dakika bilgisine göre bir camide görev yapmakta olan imam, çocuklara Kur-an'ı Kerim Dersi vermek için camiye gitmek üzere yola çıktı. Yola çıkan cami imamı, kısa süre sonra feci bir kazaya kurban gitti. Bisikletine binerek yolda seyrine devam eden cami imamına bir otomobil çarptı.


Feci olay bugün Antalya'da meydana geldi. Antalya 'dan gelen son dakika bilgisine göre E.Y. isimli kişi idaresinde olan ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobil, Antalya Kemer KArayolu üzerinde bulunan Palmiye Kavşağı'nda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. O sırada evden çıkan ve bisikletine binerek camiye gitmek üzere yola koyulan Cami İmamı Ali Rıza Tokgöz de o kavşak civarındaydı.


Kontrolden çıkan otomobil, kavşakta Ali Rıza Tokgöz'ün yönetiminde olan bisiklete çarptı. Çarpışma sonucu meydana gelen feci trafik kazasında Tokgöz savrulup yere düştü. Hemen çevredeki vatandaşlar, kaza sonrası yerde hareketsiz şekilde yatmakta olan cami imamına yardım etmek için bölgeye gitti. Öte yandan durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye sağlık ekipleri geldi. Bölgeye gelen ve yerde yatmakta olan Tokgöz'ü muayene eden ekipler, onun hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeye gelen polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken imamın cansız bedeni, Savcı'nın olay yerindeki incelemesi sonrası Kemer Devlet Hastanesine morga kaldırıldı.


KURAN DERSİ VERMEYE GİDİYORDU


Edinilen bilgilere göre imamın Göynük Mahallesi'ndeki Tevhit Camisi'nde çalıştığı öğrenildi. O anda ise Tokgöz'ün öğrencilere Kuran dersi vermek için bisiklete binerek camiye doğru yola çıktığı öğrenildi.


Gelen son bilgilere göre Tokgöz'ün cenazesinin Konya Sarayönü 'nde toprağa verileceği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç