Kura ile 1 Kişiye Bedava 2+1 Ev: Rekor Başvuru Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kura ile 1 Kişiye Bedava 2+1 Ev: Rekor Başvuru Oldu

Bingöllü iş adamı Fesih Zeki Mert, memleketinde bir konut projesi yaptı ve kura ile 1 evi bedava vereceğini söyledi.

Emlak 25 Eylül 2022 13:50 0
Kura ile 1 Kişiye Bedava 2+1 Ev: Rekor Başvuru Oldu

Kura ile 1 kişiye bedava ev.

Kanada'da faaliyet gösteren ve ülkenin en başarılı 50 şirketi arasında yer alan firmanın sahibi olan Bingöllü Fesih Zekir Mert isimli kişi, memleketine gelerek yatırım yaptı. İş insanı Mert, kentte yaşanan konut sıkıntısını görünce ev yapmaya karar verdi. 

Bir proje hazırlatan bu kişi, kamelyalarla donatılan terası, geniş sosyal alanları olan ve akıllı ev sistemleri ile döşenen bir projeyi hayata geçirdi. Söz konusu projenin açılışında ise büyük bir sürpriz oldu. Mert açılışta tamamlanan evlerden birinin kura ile ücretsiz şekilde verileceğini söyledi. 2+1 bir evi ücretsiz şekilde vereceğini , kuradan adı çıkan kişinin 1 lira dahi vermeden bu evin sahibi olacağını söyledi. 

Bunun duyurulmasından sonra sabah erken saatlerde birçok kişi bölgeye geldi ve kura için kaydını yaptı. Edinilen bilgilere göre toplamda 23 bin 700 kişi bölgeye gelerek çekiliş başvurusu yaptı. 

Düzenlenen açılış töreninde etkinlikler yapıldı. Halk oyunları gösterisi oldu ve etkinliklerin ardından sıra kura çekimine geldi. Kura çekiminde 5 çocuk annesi ev hanımı Zehra Yıldız isimli kadına ev çıktı. Yıldız, başvuru yapmadan önce gitmeyi düşündüğünü; bu kadar kişi varken bana mı çıkacak dediğini, ancak sonra vazgeçerek başvuru yaptığını söyledi.

YENİLERİ DE GELECEK

Kanada'da faaliyet gösteren firmanın  sahibi, kazancının bir kısmı ile Türkiye'de sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini, bundan sonra bu payın yüzde 20'ye çıkacağını ve bu şekilde projelerin gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi. 

Bu şekilde haberleri kaçırmamak için Facebook Grubumuza TIKLA KATIL

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç