Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları: Başvurusu reddedilenlerin listesi Kariyer Kapısı'nda açıklandı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları: Başvurusu reddedilenlerin listesi Kariyer Kapısı'nda açıklandı 2024

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları hakkında açıklama geldi. Başvurusu kabul edilmeyenler belli oldu.

Kariyer Kapısı 8 Mart 2024 0
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları: Başvurusu reddedilenlerin listesi Kariyer Kapısı'nda açıklandı 2024

Son dakika: Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları hakkında son dakika açıklaması geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı resmi internet sayfası duyurular kısmından yayınlanan son dakika açıklamasında 25 Ocak ile 8 Şubat tarihleri arasında başvurusu alınan 1629 personel alımında başvuru şartları taşımayanların başvurusunun reddedildiğine yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden iptal sebepleri ise adaylara açıklandıo. Başvurusu reddedilenler 18 Mart 2024 tarihine kadar itiraz edebilecek.

Konu ile ilgili yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Başvuruları elektronik ortamda 25.01.2024- 08.02.2024 tarihleri arasında alınan 1629 Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında, başvuruda aranan kriterleri taşımayan adayların başvuruları reddedilmiştir.

Başvuruları reddedilen adaylar, Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ üzerinden başvurularının iptal edilme sebeplerini görebileceklerdir.

Durumlarına itiraz etmek isteyen adaylar 18.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar yazılı olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No.50 Yüzüncüyıl Çankaya/ANKARA adresi Genel Evrak Birimine elden, posta ya da kargo yoluyla başvuruda bulunabilirler. Posta yoluyla yapılan başvurularda son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konulmayacaktır.

Başvuru durumlarını Kariyer Kapısında “Başvuru Bekliyor” olarak gören adayların başvuru değerlendirme süreci devam etmektedir.

Başvuru değerlendirme süreci tamamlandığında ayrıca duyuru yapılacaktır.

İlgililere duyurulur"

ASIL SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu duyuru başvurusu kabul etmeyenlere yönelik. Başvurusu kabul edilmeyenler itiraz başvurusu yapacak. İtirazlar ise 18 MArt'ta bitecek ve sonraki günlerde nihai sonuçlar açıklanarak 

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç