Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarına kısa süre kaldı. İşte gelen son dakika haberi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor

Kültür ve Tuzim Bakanlığı 1629 personel alımı sonuçları açıklanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı hakkında geçen hafta açıklama gelmiş ve başvurusu reddedilenlerin isim listesinin yayınlandığına yer verilmişti.

Duyurunun yayınlanmasından sonra Kariyer Kapısı'na giren adaylar, başvuru durumunu sorguladı. Başvurusu reddedilenler 18 Mart tarihine kadar itirazlarını aşağıdaki gibi yapabilecek:

"Durumlarına itiraz etmek isteyen adaylar 18.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar yazılı olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Çiğdem Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No.50 Yüzüncüyıl Çankaya/ANKARA adresi Genel Evrak Birimine elden, posta ya da kargo yoluyla başvuruda bulunabilirler. Posta yoluyla yapılan başvurularda son başvuru tarihi mesai bitimine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra Bakanlık genel evrak birimine ulaşan başvurular işleme konulmayacaktır"

SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

KTB duyurular kısmından yayınlanan personel alımı duyurusunda, "Başvuru durumlarını Kariyer Kapısında “Başvuru Bekliyor” olarak gören adayların başvuru değerlendirme süreci devam etmektedir.

Başvuru değerlendirme süreci tamamlandığında ayrıca duyuru yapılacaktır" denildi.

Bugün itiraz başvurularının sona ermesinden sonra değerlendirme aşaması olacak ve nihai sonuçlara ilişkin duyuru yayınlanacak. Duyurunun önümüzdeki hafta, en geç 29 Mart tarihinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlardan haberdar olmak için finans7 mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç