Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alımı başvuru sonuçları için bekleyiş sona eriyor.

Eğitim 18 Mayıs 2022 13:12 0
Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 Personel Alımı Sonuçları Açıklanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı başvurusu 9 Mayıs 2022 günü sona erdi. Başvurunun sona ermesinden sonra ilana müracaat eden adaylar, sonuçların açıklanacağı günü merakla beklemeye başladı. 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför, 3 Bahçıvan kadrolarına olmak üzere toplam 149 sözleşmeli personel alımı için yayımlanan ilana başvurular 9 Mayıs 'ta sona erdi. Peki sonuçları ne zaman açıklanacak? Kültür ve turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı sonuçlarına nereden ulaşabilirim? İşte başvuru sonuçları hakkında son bilgiler.

SONUÇLAR HAKKINDA AÇIKLAMA

Kültür ve Turizm Bakanlığınca yayımlanan duyuruda sonuçların, başvuruların bitimden sonraki 15 gün içinde açıklanacağına yer verildi. Açıklamada, "Atanmaya hak kazanan asil ve yedek adayların listesi, ilanın başvuru süresinin bitiminden itibaren 15 gün içinde Bakanlığımızın www.ktb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Ayrıca, Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tradresi üzerinden görüntülenebilecektir." denildi. 

MÜLAKAT YOK

Açıklamada atanan adayların duyurulacağı, 3 katı kadar da yedek adayın belirleneceğine yer verildi. Açıklamada, "Başvurular, pozisyonlar itibariyle KPSS(B) grubu puanı esas alınarak yer ve pozisyon olarak ayrı ayrı sıralama yapılacağından, en yüksek puanı alan adaydan başlanarak pozisyon sayısı kadar sözleşmeli personel alınacaktır."

KAÇ KATI ÇAĞRILACAK?

"İlan edilen her pozisyon için, pozisyon sayısının 3 katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan süresi içerisinde başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca ilgililere tebligat yapılmayacaktır."

SONUÇLAR

Sonuçların önümüzdeki 2-3 gün içinde açıklanması bekleniyor. Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu yazıp diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç