Kritik BTC Yorumu Geldi: Balinalar Bitcoin Alımına Geçti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kritik BTC Yorumu Geldi: Balinalar Bitcoin Alımına Geçti

Son dakika haberi: Kripto para piyasası ile ilgili gelen son dakika haberinde balinaların alıma geçtiği bildirildi.

Kripto Paralar 29 Kasım 2022 15:26 0
Kritik BTC Yorumu Geldi: Balinalar Bitcoin Alımına Geçti

Bitcoin'de kritik satın alma.

Geçe nseneden bu yana ciddi bir düşüş yaşayan, rekor seviye olan 67 bin dolar seviyesinden yüzde 76 seviyesinde bir düşüş gösteren ve şu sıralar 16 bin 487 dolar seviyesind seyreden Bircoin ile ilgili son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre zincir tarafında büyük yatırımcıların birikim halinde olduğu bildirildi.

Kripto para analitik portalı Santiment , yayınladığı son dakika açıklamasında son 5 gün içinde büyük kripto para sahiplerinin 47 bin 888 adet Bitcoin satın aldıklarına yer verildi. Söz konusu birikimin toplam Bitcoin sayısının 0.24'ü kadar olduğuna yer verildi. 

FTX'in ciddi şekilde düşmesinin ardından BTC birikimlerinde düşüş meydana gelmişti. Santiment'in haberine göre Kasım ayının ilk 3 haftaısnda 100 ile 10 bin arasında BTC tutan balinalar, kripto para biriminin toplam arzının yüzde 1.36'lık seviyesini sattı.

Son yapılan satın alımların , önceki satılan kısmın 5 'te birine ancak denk geldiği görülüyor. Bu durum da , balinaların kripto para biriktirmeye karar verdiği şeklinde yorumlandı. Finansal piyasalar , Aralık ayında bir Noel Baba Rallisi beklentisine girdi.

Yayınlanan bir diğer yoruma da baktığmızda balinaların yükselişe geçmeden alım yapacağı ve ralli başladığında satışa başlayacağı bildirildi.

KRİPTO PARALARDA SON DURUM

Kripto para piyasasından alınan son verilere göre 1 Bitcoin 16 bin 495 dolar seviyesinde. 1 Ethereum fiyatı ise 1217 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç