Kritik BTC yorumu geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kritik BTC yorumu geldi

Son dakika haberi: Kripto paralarda hareketlilik yaşanıyor. İşte BTC fiyatında son durum ve son tahmin.

Kripto Paralar 5 Ocak 2023 22:35 0
Kritik BTC yorumu geldi

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi. En büyük kripto para birimi olan BTC'de yaşanan hareketliliğin hangi yönde olacağı merak edilirken sektörde oldukça popüler olan BitBoy lakabı ile bilinen fenomen Ben Armstrong, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı ve Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu.

Kripto paralarda yaşanan dalgalanmalara değinen Armstrong DCG, Genesis ve Silvergate gibi kripto para şirketlerinde yaşanan sorunların da yatırımcıları endişelendirdiğine yer verildi.

Armstrong konu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında  BTC’nin 15 bin dolar altına düşmemesi durumunda yeni yükselişlerin görülebileceğini söyledi. Bu açıklama kısa sürede yatırımcıların ilgisini çekti.

Ünlü fenomen yaptığı son dakika açıklamasında, “Bugün BTC’de panik günü olabilir. Son 12 saat içinde o kadar çok haber var ki hepsini takip etmek ve örtbas etmek zor" dedi.

DCG, Genesis ve Silvergate için “fiyasko” diyerek açıklama yapan Armstrong, Bitcoin'in 15 bin doların üzerinde tutunması durumunda Bitcoin'in ilerleyen günlerde yükselebileceğini söyledi.

BİTCOİN NE KADAR?

Son dakika haberlerine göre 1 Bitcoin 16 bin 834 dolar seviyesinde  Ethereum ise şu sıralar 1252 dolar seviyesinde seyrediyor. Xrp fiyatı ise şu sıralar 0,34 dolar. BNB Coin 257 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com döviz, altın kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç