Kritik Bitcoin ve Ethereum yorumları geldi: Tehlike çanları çalıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kritik Bitcoin ve Ethereum yorumları geldi: Tehlike çanları çalıyor

Son dakika haberi: Bitcoin ile Ethereum hakkında gelen son yortumlar, tehlike çanlarının çaldığına yer verildi.

Kripto Paralar 18 Ara 2022 23:52 0
Kritik Bitcoin ve Ethereum yorumları geldi: Tehlike çanları çalıyor

Bitcoin'de tehlike çanları.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kripto para biriminin üst üste birkaç gündür düştüğü bildirilirken alt coinlerin de aynı oranda düşüşte olduğu bildirildi. 

Fed'in politikasında sıkılşamaya devam edecek olması, kripto şirketlerinde yaşanan iflaslar kripto paralarda ciddi baskılara neden olurken kazançların düşmesi ile birlikte kripto paralardan kaçışlar da olduğu bildiirildi.

Son gelişmelere baktığımızda Amerika MEclis finansal hizmetler komitesi başkanı Patrick McHenry , kripto vergi reformlarını genişletmek istiyor. Bunun yanı sıra Cumhuriyetçi olan HFSC Başkanı hazine departmanından Altyapı Yatırım ve İstihdam Yasası’nın kripto vergisi hükümlerinin uygulanmasının ertelemesini istedi. McHenry, vergi hükümlerinin uygulanmasında gecikme talep eden bir mektup gönderdi. Söz konusu yasa, 10.000 doların üzerindeki tüm dijital varlık işlemlerinin IRS’ye (ABD Vergi Dairesi) bildirmelerini gerektiren bir hüküm içeriyor.

Bitcoin'de düşüş devam ederken destek seviyesinin 16 bin 952 dolar olduğuna yer verildi. Son verilere göre 1 Bitcoin 16 bin 765 dolar seviyesine gerileyerek destek seviyesini kırdı.

Grafiğe baktığımızda Bitcoin'in bunu kırdıktan sonra diğer destek seviyesinin 16 bin 539 dolar olduğuna yer verildi.

Son günlerdeki Bitcoin grafiğine baktığımızda, satın alma hacminden daha yüksek satış hacmi görülmekte olduğundan düşüş hissi daha ağır basmakta. Bunun yanı sıra günlük göreceli güç endeksi (RSI) göstergesi, BTC tablosundaki düşüş görünümünü desteklemekte.

FİYATLAR NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika verilerine göre 1 Bitcoin 16 bin 765 dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum ise 1185 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç