Kripto Tosuncuk Faruk Fatih Özer, mahkemede türkü söyledi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Tosuncuk Faruk Fatih Özer, mahkemede türkü söyledi

Son dakika haberi: Kripto Tosuncuk olarak bilinen Thodex'in kurucusu, mahkemede hakim karşısında türkü söyledi.

Haberler 7 Eylül 2023 19:33 0
Kripto Tosuncuk Faruk Fatih Özer, mahkemede türkü söyledi

Kripto tosuncuk, mahkemede o türküyü söyledi.

Kripto tosuncuk olarak adlandırılan Faruk Fatih Özer, geçen sene binlerce kişiyi Thodex sistemi üzerinden dolandırdı ve yurt dışına kaçtı.

Yurt dışına kaçtıktan sonra yakalanana ve ülkemize iade edilen kripto tosuncuk hakim karşısına çıktı.

Kurduğu kripto para uygulaması üzerinden 400 bin kişiye ait milyonlarca dolar değerindeki kripto para ile yurt dışına kaçtı.

Geçen 20 Nisan tarihinde Türkiye getirilen Özer ile beraberindeki 7'si tutuklu 21 sanık hakim karşısına çıktı.

Duruşmaya Faruk Fatih Özer, kardeşi Serap Özer ve 3 tutuklu sanık katıldı.

Geçen celsede savcı, mütalaasında Özer hakkında 40 bin 562 yıl cezalandırılması talep edildi.

DURUŞMADA TÜRKÜ SÖYLEDİ

Faruk Fatih Özer hakim karşısında söz altı ve bir türkü söyledi.

"Avukatlarımın savunmalarıma katılıyorum. Burası zorbalıkla yönetilen bir ülke değildir. Bizim ve ailemizin yaşadığı adaletsizliğin son bulması gerekiyor.

Thodex yalnızca bir şirket ve iflas etti. Thodex'te suç örgütünden bahsedilmez. Dünya üzerindeki tüm kurumları yönetebilecek kadar zekiyim. Bu 22 yaşında kurduğum şirketten belli.

Suç örgütü kuracak olsam bu kadar amatörce hareket etmezdim. Söz konusu olan dosyada şüpheli olanların 2 seneden fazladır mağdur olduğu ortada. İllegal faaliyetlerin içinde bulunacağımı kabul etmeyeceğim.

Ben Arnavutluk'ta cezaevindeyken dahi müştekilere ödeme yaptım. Örgüt kurmuş bir liderin asla yapmayacağı bir hareket. Rica ederim biraz bu acıdan yaklaşın. Dosyanın bu aşamaya gelmesinin nedeni Türkiye'den ve başka ülkeden bakanlarla fotoğraflarım.

Benim medyada ismi geçen hiçbir bakanla ilişkim olmamıştır. Sayın bakanlara ve milletvekillerine iftiralar atıldı. Kaostan beslenen varlıklar benim şirketimin batmasından faydalandılar" diyen Özer, "Ben artık gerçeklerin sayın mahkeme heyeti tarafından görülmesini beklemekteyim. Savunmamı Musa Eroğlu'ndan 'Yolun sonu görünüyor' türküsünden bir dörtlük ile bitirmek istiyorum" dedi ve şunları söyledi:

"Geçtim dünya üzerinden, ömür bir nefes derinden. Bak feleğin çemberinden yolun sonu görünüyor. Azrailin gelir kendi, ne ağa der ne efendi. Sayılı günler tükendi yolun sonu görünüyor"

Finans7.com | ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç