Kripto Paralara Bir Şeyler Oluyor: İşte Bitcoin Ethereum Fiyatı Grafiği
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Paralara Bir Şeyler Oluyor: İşte Bitcoin Ethereum Fiyatı Grafiği

Son dakika haberi: Kripto paralarda ciddi düşüş sonrası yön değişti. İşte Bitcoin, Ethereum, Sol, Xrp, Doge, Avax fiyatında son durum.

Kripto Paralar 20 Haz 2022 00:06 0
Kripto Paralara Bir Şeyler Oluyor: İşte Bitcoin Ethereum Fiyatı Grafiği

Yatırımcısı saç baş yoluyor! Kripto paralarda yön hızlı değişti.

Son günlerde yatırımcısına saç baş yoldurtan Bitcoin ile Ethereum bugün öğleden sonra farklı bir yolla yatırımcısını çilecen çıkardı. Bugün sabah saatlerine kadar çok düşük seviyelerde olan kripto para piyasasına öğle saatlerinde sihirli değnek değdi. 

Öğle saatlerinde kripto varlıklarda başlayan yükseliş bir anda hız kazandı ve kısa sürede ciddi bir toparlanma görüldü. Yaşanan toparlanma , kripto paralar düşerken satış yapan yatırımcıyı adeta çıldırttı. 

BİTCOİN SABAH KAÇTI ŞİMDİ KAÇ OLDU?

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, sabah saatlerinde 17 bin 732 dolara kadar geriledi ve son 2 yılın en düşük seviyesini gördü. 

Öğleden sonra ise bir sihirli el değdi ve Bitcoin'de kısa sürede 3 bin dolara yakın bir değer artışı görüldü. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin şu anda 20 bin 507 dolar seviyesini gördü. İşte Bitcoin 'de son saatlerde yaşanan yükselişin grafiği:

ETHEREUM NEYDİ NE OLDU?

Sabah saatlerinde Ethereum'da da son 2 yılın en dip seviyesi görüldü. 902 dolara kadar gerileyen Ethereum, yatırımcısına şok yaşatmıştı.

Öğleden sonra ise Ethereum'da ciddi bir yükseliş görüldü ve 1 Ethereum yüzde 26 değer kazanarak 1139 dolara kadar çıktı. İşte Ethereum'da yaşanan yükselişin grafiği:

Bu kripto paraların yanı sıra diğer kripto paralarda da yükseliş görüldü. İşte fiyatlar:

Xrp: 0.3284 Dolar

1 SOL: 34.70 Dolar

Doge Coin: 0.062386 dolar

1 Avax : 16.23 dolar.

Haberde yer alan bilgiler bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi değildir. Grafikler investing. com'dan alınmıştır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç