Kripto Paralar Sert Düştü (Bitcoin Neden Düştü? Ethereum Neden Düşüyor?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Paralar Sert Düştü (Bitcoin Neden Düştü? Ethereum Neden Düşüyor?)

Son dakika haberi: Kripto para birimlerinde sert düşüşler devam ediyor. Peki Bitcoin neden düştü? Ethereum neden düşüyor? İşte son fiyatlar.

Kripto Paralar 12 Haz 2022 17:38 0
Kripto Paralar Sert Düştü (Bitcoin Neden Düştü? Ethereum Neden Düşüyor?)

Son dakika : Bitcoin'de sert düşüşün nedeni açıklandı.

Kripto para piyasasında son saatlerde ciddi düşüşler meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Bitcoin'de 2 günde 2 bin 700 dolardan fazla düşüş görülürken Ethereum fiyatında ise aynı süreçte 400 dolara yakın düşüş görüldü. 

Yaşanan sert düşüş sonrası kripto para yatırımcıları Bitcoin neden düştü? Ethereum neden düştü sorularının cevabını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda söz konusu durum hakkında son bilgilere yer verildik. 

1 BİTCOİN KAÇ DOLAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin sert düştü. 2 gün önce 30 bin dolar seviyesinde olan Bitcoin şu sıralar 27 bin 609 dolara kadar geriledi.

ETHEREUM KAÇ DOLAR?

Ethereum'da Bitcoin'e nazaran daha fazla bir düşüş görüldü. Geçen gün 1800 dolar seviyesinde olan Ethereum'da ciddi düşüş görüldü ve 1 Ethereum fiyatı 1484 dolara kadar geriledi.

NEDEN DÜŞTÜ?

En çok merak edilen soru ise bu oldu. Kripto paralar neden düştü? Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında Bitcoin'in sert satışlar nedeniyle düştüğüne yer verildi. ABD'de enflasyon verilerinin Cuma günü açıklanması ve enflasyon rakamlarının beklenenden yüksek gelmesinin ardından düşüşe geçen kripto paralar , yatırımcının güvenli liman arayışları ile altın ve diğer emtialara gitmesi nedeniyle düştü.

Düşüş devam ediyor ancak son saatlerde bir toparlanma belirtisi gösterdi.

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç