Kripto Paralar Çakılırken Bir Alt Coin Uçtu (Bitcoin Neden Düşüyor-Yorumları Tahminleri)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Paralar Çakılırken Bir Alt Coin Uçtu (Bitcoin Neden Düşüyor-Yorumları Tahminleri)

Büyük kripto varlıklarda son günlerde ciddi şekilde düşüş yaşanırken bir alt coin'de dakikalar içinde yaşanan 19 katlık yükseliş dikkatleri çekti.

Kripto Paralar 1 Mayıs 2022 11:53 0
Kripto Paralar Çakılırken Bir Alt Coin Uçtu (Bitcoin Neden Düşüyor-Yorumları Tahminleri)

Kripto paralar düşerken bir günde 19 kat artan kripto para.

Son günlerde düşüşe geçen kripto paralarla ilgili son dakika aıklaması geldi. Kripto paralarda sert düşüşler meydana gelirken , kripto varlıkların ne zaman yükselişe geçeceği, bugün en çok artan kripto paranın hangisi olduğu merak edildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda kripto varlıklarda son durumu takipçilerimizle paylaştık.

 

KRİPTO PARALAR ÇAKILDI: İŞTE NEDENİ

Son bir haftadır Fed'in faiz kararının beklenmesi , kripto varlıklar üzerinde ciddi bir baskı uyguluyor. Borsalarda faiz kararı nedeniyle yaşanan düşüş, gerçekleşen para çıkışının vurduğu kripto paralar, hala düşüşünü sürdürüyor. Gelen son verilere göre Fed'in 50 baz puan yerine 75 baz puan faiz artırabileceği bildirildi. 

 

FED TOPLANTISI TARİHİ

Fed faiz kararı 4 Mayıs günü gelecek. 4 Mayıs 2022 günü , Türkiye'de piyasaların bayram nedeniyle kapalı olduğu gün faiz kararı akşam 21.00'da duyurulacak.

 

BİTCOİN 37 BİN DOLAR ALTINA GERİLEDİ

2 aydan fazladır 38 ile 47 bin dolar arasında seyreden Bitcoin, sabah saatlerinde 38 bin dolar seviyesinin altını gördü ve kısa sürede 37 bin 500 dolar seviyelerine kadar geldi. Gelen son bilgilere gre Bitcoin fiyatı şu sıralar 37 bin 997 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

 

ETHEREUM ÇAKILDI

1 Ethereum fiyatı da Bitcoin ile parlel şekilde yüzde 2 seviyseinde düşüş kaydetti. Gelen son verilere göre 1 ethereum fiyatı 2 bin 773 dolar seviyesine kadar geriledi. Grafiğe baktığımızda sbaha saatlerinde 2 bin 720 dolara kadar gerileyen ETH, bu seviyesi ile son 2 ayın en düşük seviyesine kadar geriledi.

 

SOL DÜŞÜŞE DEVAM EDİYOR

Bir diğer büyük kripto para birimi olan SOL'da da düşüş devam ediyor. Son verilere göre 1 SOLANA fiyatı yüzde 6'ya yakın değer kaybetti ve 89 dolara kadar geriledi. 

 

Doge Coin fiyatında da son günlerde düşüş hızlandı. Bugün yüzde 4 seviyesinde düşen Doge Coin 0,1315 dolara kadar geriledi. 

 

Düşen bir diğer coin ise XRP oldu. Ripple fiyatı son günlerde sert düştü ve şu sıralar 0,58 dolara kadar geriledi. 

 

YÜKSELİŞ TARİHİ

Kripto varlıklarla aççıklama yapan Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Youtube kanalından yayımladığı videosunda şunları söyledi:

 

BİR GÜNDE 19 KAT ARTAN COİN

Alt coinlerde durum üst coinlerde olduğundna farklı. Bazı alt coinler bir günde iflas ederken bazıları bir gün içinde rekor şekilde yükseliyor. Gelen son verilere göre Artificial Intelgence adlı alt coin, bugün yüzde 1900'lük artış gösterdi ve 0,0000005446 seviyesinden 0,00001082 TL seviyeine gelerek yatırımcısına dakikalar içinde 19 kat para kazandırdı.  İşte o kripto parada dakikalar içinde yaşanan yükselişin grafiği:

Bu haberde yer alan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç