Kripto Paralar Çakıldı: Bitcoin'de Flaş Tahmin Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Paralar Çakıldı: Bitcoin'de Flaş Tahmin Geldi

Kripto para piyasası ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği konusuna değinildi.

Kripto Paralar 7 Nisan 2022 11:35 0
Kripto Paralar Çakıldı: Bitcoin'de Flaş Tahmin Geldi

Kripto paralar çakıldı.


Kripto para piyasasında bugün sert dalgalanmaların yaşandığı bir gün oluyor. Dün akşam saatlerinden bu yana başlayan sert düşüş devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin yüzde 4'ten fazla değer kaybederken Ethereum'da değer kaybı yüzde 3.9 civarında oldu. Önceki gün açıklanan Fed tutanaklarından sonra başlayan düşüş, şu sıralar devam ediyor. Son rakamlara göre Bitcoin yüzde 4.24'lük değer kaybı yaşadı. Bir gün içerisinde 1925 dolar düşen Bitcoin'de son fiyat 43 bin 475 dolar.


ETHEREUM'DA SON DURUM

İkinci en büyük kripto para olan Ethereum'da da düşüş devam ediyor. Dün 3500 doların üzerinde seyreden Ethereum'da Bitcoin ile paralel şekilde düşüş meydana geldi. Yüzde 4'e yakın yaşanan düşüş ile Ethereum 3 bin 227 dolar seviyesine kadar geriledi.


XRP - RIPPLE KAÇ DOLAR?

En çok alınan kripto paralardan biri olan Ripple ise şu sıralar 0,77 dolara kadar geriledi.


SOLANA FİYATI

SOL'da da düşüş devam ediyor. Yüzde 7 düşen SOL şu sıralar 116 dolar seviyesinde.


TERRA KAÇ DOLAR?

Terra coin ise yüzde 6 düştü ve 106 dolar seviyesine geldi.


TAHMİN GELDİ: BİTCOİN AYA GİDECEK

Kripto varlık piyasasının önemli isimlerinden Michael Novogratz kripto paralarda yeni yön ile ilgili açıklama yaptı ve Fed'in sıkılaşmaya ara verdiği dönemde Bitcoin'in yeniden yükselişe geçeceğini söyledi. Fed'in sıkılaşmaya ara verdiği dönemde Bitcoin'in aya gideceğini, çok yükseleceğini söyledi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç