Kripto Parada Tarihi Rekor Geldi: Piyasa Hacmi 2.12 Trilyon Dolar Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Parada Tarihi Rekor Geldi: Piyasa Hacmi 2.12 Trilyon Dolar Oldu

Kripto paralarda son dönemlerdeki artış, işlem hacmine de yansıdı. Son 24 saat içinde 100 milyar dolardan fazla işlem hacmi gerçekleşti ve bu alanda rekor kırıldı.

Kripto Paralar 28 Mart 2022 13:15 0
Kripto Parada Tarihi Rekor Geldi: Piyasa Hacmi 2.12 Trilyon Dolar Oldu

Kripto paralarda bugün rekor günü yaşanıyor. Alt coinlerde yaşanan sert dalgalanmalar ve Bitcoin ile Ethereum'da yaşanan yüzde 5'lik yükselişin ardından bir açıklama geldi ve bir günlük işlem hacminde rekor kırıldığına yer verildi.



CoinMarketCap tarafından bugün bazı veriler yayımlandı. Yayımlanan verilere baktığımızda kripto para piyasalarında son 24 saat içinde gerçekleşen işlem hacminin önceki güne oranla yüzde 63 civarında bir artış gösterdiği ve son 24 saatte 100 milyar doları aşkın bir işlem hacmine ulaşıldığına yer verildi.


ASLAN BAYI BİTCOİN'İN SONRA ETHEREUM'UN


En yüksek işlem hacmine erişen kripto paralara baktığımızda ise burada aslan payının Bitcoin'de olduğu görüldü. Bitcoin'in 24 saatlik işlem hacminin 34.4 milyar dolar olduğu açıklandı. Bitcoin'i ise Ethereum izliyor. Ethereum'un işlem hacmi ise 16.2 milyar dolar olarak açıklandı.


Kripto paraların piyasa değerlerinde de ciddi bir artış oldu ve önceki aya göre yüzde 4.75'lik artışla 2.12 trilyon dolara kadar çıktı.


BİTCOİN'İN DEĞERİ


Bitcoin'in piyasa değeri ise 892 milyar dolar. Ethereum'un piyasa değeri 400 milyar dolar.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç