Kripto Parada Rüzgar Döndü: Bir Günde Yüzde 2258 Artan Alt Coin Rekor Kırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Parada Rüzgar Döndü: Bir Günde Yüzde 2258 Artan Alt Coin Rekor Kırdı

Kripto para piyasasında son saatlerde hareketlilik başladı ve kırmızı çizgiler yeşile döndü. İşte Bitcoin, Ethereum, SOL ve diğer alt coinlerde son durum.

Kripto Paralar 13 Nisan 2022 17:56 0
Kripto Parada Rüzgar Döndü: Bir Günde Yüzde 2258 Artan Alt Coin Rekor Kırdı

Son dakika haberi: Kripto paralarda rüzgar tersine dönmeye başladı.


Hafta başından bu yana düşen kripto paralarda bugün yükseliş yeniden başladı. 40 bin dolar seviyesinin altının görüldüğü Bitcoin için tehlike çanları çalarken ve 30 hatta 26 bin dolar seviyeleri için yei tahminler yayınlanırken bir son dakika yükselişi görüldü. Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre gündüz saatlerinde 39 bin 700 dolar seviyesine kadar gerileyen en büyük kripto para Bitcoin, akşam saatlerinde toparlanmaya başladı ve kısa sürede yeşile döndü.


Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre Bitcoin, yüzde 1.63 seviyesinde bir artış gösterdi ve 40 bin 677 dolar seviyesine kadar tırmanarak yeniden 40 bin dolar seviyesinin üzerinde tutundu.


ETHEREUM DA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Bitcoin ile paralel olarak Ethereum'da da yükseliş görüldü. Gün içinde 3 bin dolara kadar gerileyen Ethereum'da ise yüzde 1.53'lük bir kazanç görüldü ve 1 Ethereum fiyatı 3 bin 73 dolar seviyesine tırmandı.


Ethereum'un önde gelen yazılım geliştiricilerinden biri olan isim, blockchain ağının Merge olarak bilinen ve çok beklenen teknik yükseltmesinin Haziran ayından birkaç ay sonra tamamlanacağını söyledi.  Ethereum Pazartesi günü başka bir büyük testi geçtikten sonra tamamlanması için olası bir zaman çizelgesi oluşturmaya yardımcı oluyor . Ağın geliştiricileri, yaklaşmakta olan yeni yazılımı stres testi için bir ana ağ gölge çatalı başlatmıştı.


DİĞER KRİPTO VARLIKLARDA SON DURUM

Diğer kripto paralar da Bitcoin'deki yükselişe paralel olarak yükselmeye başladı. Ancak bir kripto parada düşüş hala devam ediyor. Kripto para piyasasından alınan son verilere göre fiyatlar şu şekilde:


SOLANA ya da kısa adı ile SOL , Bitcoin'deki yükselişin aksi yönde seyir gösteriyor. Son verilere göre SOL, yüzde 2.25 değer kaybetti ve 103 dolar seviyesine kadar geriledi.


Tether ise 1.0002 seviyesinde.


BNC ise 414 dolar seviyesinde seyrini sürdürüyor.


0,69 seviyesine gerileyen XRP, diğer adı ile Ripple ise yükselişe geçti ve 0.71 dolar seviyesine geldi.


YÜZDE 2258 ARTAN COİN

Coinmarketcap verilerine baktığımızda bugün en çok artan alt coinin Luniverse adlı alt coin olduğu görüldü. Sabah 0,008808 TL seviyesinde olan bu alt coin, kısa sürede fırladı ve 0,2093 TL seviyesine kadar gelerek büyük bir rekora imza attı.


Bu haberde yer alan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi içermez.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç