Kripto Para Tahmini Geldi: İşte 1 Bitcoin ve Ethereum Fiyatı Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Para Tahmini Geldi: İşte 1 Bitcoin ve Ethereum Fiyatı Yorumları

Beste Naz Süllü bir son dakika açıklamasında bulundu. Süllü açıklamasında kripto para tahminini paylaştı.

Kripto Paralar 4 Ağu 2022 23:09 0
Kripto Para Tahmini Geldi: İşte 1 Bitcoin ve Ethereum Fiyatı Yorumları

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü bir son dakika açıklamasında bulundu. Süllü açıklamasında kripto paralarda yükseliş tahminini yaptı.

Beste Süllü yaptığı açıklamada kripto para piyasasında son gelişmeleri değerlendirdi ve Bitcoin, Ethereum ve diğer klripto paralarda “Kripto paraların geçen haftaki Fed toplantısı ardından arkalarına aldıkları rüzgâr Pelosi’nin Tayvan’ı ziyaret etmesi sonucu artan jeopolitik risklerle sona erdi." dedi.

Beste Naz Süllü açıklamasının devamında en kötünün geride kaldığını söyleyerek, "Ancak piyasa bu senaryoda en kötüyü geride bıraktık fiyatlamasına girmek üzere. Araştırmalarımıza göre zincir üstü verilerde yine balina hesapların 20.500$ ve 22.500$ seviyelerinden maliyetlendiklerini buna ek olarak borsalardaki BTC rezervlerinin azalmayı sürdürdüğü bir ortam içindeyiz. Bu nedenle 20.000$ gerisine inebilmesi için mevcut şart ve haber akışı yeterli değil." ifadelerini kullandı.

TARİHLER AÇIKLANDI

Kripto paraları etkileyecek kritik tarihlere değinen Süllü, "Yarın ABD’de açıklanacak istihdam verileri sonrası 21-22 Eylül’e dair piyasaya beklentileri oluşmaya başlayabilir. Beklentilerden iyi olan verinin Bitcoin'e olumlu yansımasını bekliyoruz çünkü Fed’in 75bp kurşunlarının ya hiç kalmadığının ya da bir gibi sınırlı bir sayıda olduğunu düşünüyoruz. Buna ek olarak risklerdeki normalleşme; ABD 10 yıllık faizlerinin politika faizi üzerine çıkması ve resesyon yerine yumuşak iniş fiyatlamaları da aynı zamanda fiyat üzerinde baskı unsurlarını hafifletiyor. İstihdam verisi ardından kripto para piyasasının rahatlamasını ve Bitcoin’de ilk etapta 26.500$ fiyatlamasının oluşabileceğini tahmin ediyoruz. Yine de 20.500$ ve gerisi tüm mevcut ve oluşabilecek yeni riskler adına stop loss olarak tutulmalı. Dikkat çektiğimiz altcoinlerde ise staking miktarında hareketlenme yapan CELO ve EOS başta geliyor.” ifadelerini kullandı.

BİTCOİN NE KADAR?

Kripto para piyasasından gelen son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin fiyatı 22 bin 478 dolar seviyesinde seyrediyor.

ETHEREUM NE KADAR?

Ethereum fiyatında da gerileme yaşandı. Gelen son verilere göre 1 Ethereum bin 594 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç