Kripto Para Borsası Binance'ye Bir Ülkeden Daha Darbe:İtalya'da da Yasaklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto Para Borsası Binance'ye Bir Ülkeden Daha Darbe:İtalya'da da Yasaklandı!

Dünya'nın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Binance'yi İngiltere ve Kanada'dan sonra bir ülke daha yasaklama kararı aldı.Binance'yi yasaklayan ülkeler arasına İtalya'da katıldı.

Kripto Paralar 15 Tem 2021 16:39 0
Kripto Para Borsası Binance'ye Bir Ülkeden Daha Darbe:İtalya'da da Yasaklandı!

Dünya'nın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Binance'yi İngiltere ve Kanada'dan sonra bir ülke daha yasaklama kararı aldığını duyurdu.Binance'yi yasaklayan ülkeler arasına İtalya'da katıldı.


İtalya’nın piyasa düzenleyici kurumu Consob, yaptığı açıklamada en büyük kripto para borsalarından Binance'ın ülkede faaliyet yetkisinin olmadığını duyurdu.


Consob, web sitesinin İtalyanca bilgi sunan bölümlerine rağmen Binance Group’un İtalya’da yatırım hizmetleri ve faaliyetleri sağlamaya yetkili olmadığını söyledi.


Binance’in faaliyet yürütme yetkisi olmadığı açıklamasıyla birlikte İtalya da Binance’ı engelleyen ülkelerin arasına katılmış oldu.


Pek Çok Ülkede Yasaklandı

İngiltere Haziran ayında, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak kabul edilen Binance'ın faaliyetlerini yasaklamıştı.


Daha önce Tayland, Japonya, Almanya, ABD, İngiltere ve Çin söz konusu platforma kısıtlama ya da yasak getiren ülkeler olmuştu.


Düzenleyicilerin engelleme nedenleri arasında tüketicinin korunması, dijital paraların kara para aklamakta ve suç faaliyetlerinde kullanılmasının önlenmesi yer alıyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç