Kripto analisti, düşüşe geçen Bitcoin için kritik yorumlarını açıkladı: 'Zayıflık var'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kripto analisti, düşüşe geçen Bitcoin için kritik yorumlarını açıkladı: 'Zayıflık var'

Kripto analisti Michael van de Poppe yaptığı son dakika açıklamasında kritik Bitcoin yorumuna yer verdi. İşte Bitcoin yorumları.

Kripto Paralar 12 Mayıs 2023 15:10 0
Kripto analisti, düşüşe geçen Bitcoin için kritik yorumlarını açıkladı: 'Zayıflık var'

Bitcoin yorumu geldi: Görünüm zayıf.

Son günlerde kripto paralarda çok farklı yönler karşımıza çıkıyor. Geçen haftalarda ABD'deki bankacılık krizi ile birlikte sert şekilde yükselişe geçen Bitcoin, son günlerde yeniden gerilemeye başladı. 1 ay önce 31 bin dolar sınırına kadar çıkan Bitcoin, daha sonra kademeli şekilde gerilemeye başladı ve kısa sürede 1 Bitcoin 26 bin 333 dolara kadar düştü. Bitcoin'de yaşanan düşüş Ethereum'da da görüldü ve 2 ibn dolara kadar çıkan Ethereum, şu sıralar 1765 dolara kadar geriledi.

Altcoinlerde de düşüş derinleşirken bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Kripto analisti Michael van de Poppe, Bitcoin'de zayıflık belirtilerinin olduğunu söyledi.

Altcoinlerde ciddi düşüş olması nedeniyle Bitcoin'in çiftlerindeki son performansının, yatırımcılara yeni alternatifler arattığını bildiren Van de Poppe, Bitcoin’in uzun yükselişlerden önce 26 bin 500 ile 26 bin 800 dolar fiyat aralığını geri kazanması gerektiğine inandığını söyledi. Aksi drumda Bitcoin'in 25 bin dolara kadar düşebileceğini söyledi.

KISA DEĞİL, UZUN VADELİ BAKIN

Altcoinlerde piyasa hakimiyetinin potansiyel bir dip için hazırlandığını söyleyen Van de Poppe, yatırımcılarının kısa vadeli değil uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmalarını ve biriktirmelerini söyledi.

1 Ocak tarihinde 16 bin 500 dolar seviyesinde olan Bitcoin, şu sıralar, son günlerdeki düşüşe rağmen yüzde 60 kazandırmış durumda. Amerika'daki yüksek enflasyon ve bununla birlikte sıkı bir para politikası izlenmesi, kripto paralar üzerinde byüük baskı oluşturarak tarihi kayıplara neden olurken enflasyonun düşük gelmesi, bankalarda iflasların olması, kriptoya ilgiyi arttırmıştı.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç