Kredi vadeleri 60 aya çıkacak mı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kredi vadeleri 60 aya çıkacak mı 2023

Kredi vadeleri 60 aya çıkarılacak mı? Taşıt ve ihtiyaç kredisinde vade sayısı arttırılacak mı? İşte gelen son dakika bilgileri.

Kredi 21 Şubat 2023 19:35 43
Kredi vadeleri 60 aya çıkacak mı 2023

Kredi vadeleri 60 aya çıkacak mı 2023?

Depremden sonra bankalar art arda destekler ile kampanyaları ve yeni düzenlemeleri açıklamaya başladı. Başta yapılan ilk açıklamalar ile bankalar, depremde hayatını kaybeden vatandaşların kredi borçlarının silindiğini bildirdi. Daha sonra kamu bankaları açıklama yaptı ve bankaya borcu olan vatandaşların  kredi borçlarının ertelendiğine yer verildi. 6 ay faizsiz şekilde kredi borçları ertelenirken kredi kartında vade sayısı da iki katına kadar çıkarıldı.

YENİ DÜZENLEME BEKLENİYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) tarafından bu konuda bir karar verilmesi bekleniyor. Geçen sene makro ihtiyati tedbirler kapsamında kredi vade sayıları düşürüldü. İhtiyaç kredisinde en fazla 36 aya kadar vade ile kredi verilmeye başlandı. Vatandaşlar ise kredi vade sayısının arttırılması gerektiğini istiyor.İhtiyaç ve taşıt kredisinde vade sayısının 60'a çıkarılması isteniyor. Sizce 48 mi 60 mı olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kredi vade sayısı duyurusu gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (43)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
banka kredileri 60 ay olmalı borçlarımızı ödemeliyiz
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Kurban bayramından önce vadeleri ve limitler artırılsın rahat rahat borcumuzu ödeyelim
Ziyaretçi 10 Ay Önce
60 ay olmalı çıkarmaları lazım biraz nefes alırız belki.cebiroğlu
Ziyaretçi 10 Ay Önce
BENCE DE 60 AY OLMALI ANCAK ÖDEYEBİLİRİZ
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Secimden sonra bekliyorum kredi vadeleri 60 ay olsun kredi limitleride artırılsın 2 tane çocuk okutuyorum biri lisede biri üniversitede